fbpx

Avautuminen naiseudellesi hormonitoiminnan verkkovalmennus alkaa taas tammikuussa 2024!

Avautuminen naiseudellesi – 8 viikon verkkovalmennus, joka tuo sinut takaisin yhteyteen luonnolliseen sykliseen naiseuteesi

Todella suosittu, avartava ja antoisa naisten hormonitoiminnan verkkovalmennus alkaa jälleen. Olen koonnut yli 2000 naisten elämää mullistavat opit, teemat ja tärkeät asiat yhteen kokonaisuuteen SINULLE tukeaksesi omaa upeaa naiskehoasi sekä hormonaalista tasapainoasi.

Valmennus alkaa jälleen tammikuussa 2024. Liity odotuslistalle, niin lähetän sinulle tiedon kun valmennuksen ovet avautuvat.

Early bird -tarjous 111€ (norm. 149€) on voimassa vain su 15.10. klo 23.59 asti!

Onko sinulla runsasta vuotoa, haluaisit lopettaa hormonaalisen ehkäisyn, kärsit kuukausittain hormoneiden tuomasta myrskystä, migreenistä, kuukautisvuotosi ja -kiertosi sekä kivut ja tiputteluvuoto hallitsevat sinua, turpoat ennen kuukautisia ja olosi on tukala, et tunne oloasi hyväksi kehossasi ja epäilet itseäsi – voinko todella auttaa itseäni ja vaikuttaa hormonitoimintaani sekä kuukautiskiertooni?

Siinä tapauksessa voin kertoa, että Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on juuri sinulle nainen. Sinulle, kun haluat sitoutua itseesi, haluat oppia syklisestä naiskehostasi ja nähdä, kuinka sinussa on valtava voima sekä kyky uusiutua. Sisäinen uusiutumiskykysi ja voima ovat sinussa jo nyt luonnollisesti  – niiden aktivoiminen on avain kiertosi, naiseutesi ja kehosi tasapainottumiseen. Hyppää upeaan Naisjoukkoon! Verkkovalmennus on mullistanut jo satojen naisten elämän.

AvautuminenNaiseudellesi-logo

Upeita palautteita naisilta

Nainen, 29 vuotta
”Olen syönyt maksimimäärät kipulääkkeitä kuukautisiini ja jo kuukausi valmennuksen jälkeen sain jättää kipulääkkeet lähes kokonaan pois! Isoin asia joka tähän vaikutti varmasti oli ymmärrys itsestäni.”
Kirsi, AN-kurssilainen
”Avautuminen Naiseudellesi -kurssi on ollut aivan ihana. Olen oppinut ja oivaltanut monia asioita. Erityisesti suhtautuminen itseen on ollut keskeisenä osana kurssin antia. Olen tämän myötä alkanut suhtautua itseeni lempeämmin, armollisemmin ja hyväksyvämmin. Arvostan enemmän itseäni kuin aiemmin ja kosketan itseäni rakkaudella (entisen lähes inhon sijaan). "
Pia, AN-kurssilainen
”Olen erittäin kiitollinen, että löysin tieni kurssillesi. Kohta 3 kk takana ilman pillereitä, ja olo alkaa muistuttaa sitä kun olin vielä 16-vuotias. Ja siis pelkästään hyvällä tavalla. Sain keväällä esivaihdevuodet-diagnoosin ja hieman hämmennyin, kun ikää vasta 35v. Nyt niistä oireista ei ole enää kuin pikkurippeet jäljellä. Kiitos sun instatilin ja valmennuksen. ”
Emma, AN-kurssilainen
”Kävin ensimmäisen AN-valmennuksen ja kärsin endometrioosikivuista sekä oireista paljon ennen valmennusta. Mutta nyt minulle ei ole enää mitään oireita, ei mitään ja se tuntuu aivan mielettömän uskomattomalta! Kiitos Jennika kaikesta - tämä valmennus on mieletön! 😍❤"
Previous slide
Next slide

Mikä Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on?

Avautuminen Naiseudellesi verkkovalmennus on sinulle ovi upeaan naiseuden, kuukautiskierron ja hormonitoiminnan maailmaan. 

Elämään, jossa tunnet kuinka kykenet vaikuttamaan itseesi naisena. Kuinka kuukautiskiertosi ei enää hallitse sinua, vaan sinä otat ensimmäiset askeleet kotiisi. Sinun upeaan, virtaavaan ja hyvinvoivaan kehoosi. Valmennus starttaa yhteisellä online-tapaamisella ma 30.10.2023 klo 17.30! Valmennuksen materiaalit avautuvat sinulle pe 27.10. Jos et pääse aloitukseen paikalle, se ei haittaa, koska siitä tulee tallenne ja saat kulkea matkaasi omaan tahtiin.

Hormonitoimintasi ja kuukautiskiertosi ei tarvitse olla sinulle rasite, taakka, ärsyttävä riesa kerran kuukaudessa, vaan tiedätkö – sinulla on oikeus nauttia ja oppia nauttimaan koko naiseudestasi ja ymmärtää itseäsi sekä kuukautiskiertoasi paremmin. 

Miksi kuukautiskiertosi on niin merkittävä?

Kuukautiskiertosi ei ole mikä tahansa asia, vaan se on terveytesi peruspilari. Hormonisi vaikuttavat todella paljon mielialaasi, energiaasi, uneesi, seksuaaliseen halukkuuteesi, ihoosi, hiuksiisi, terveyteesi, aivoihisi, sydämeesi, oloosi kehossasi ja ennen kaikkea siihen, että sinä voit tuntea olevasi kotona itsessäsi. Tunnet olosi hyväksi omassa kehossasi, etkä koko ajan toivoisi olevasi toisenlainen.

Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa avaan sinulle isoa hormonaalista sykliäsi, josta kuukautisvuotosi on lopputulema. Tulet saamaan ja oppimaan kaiken tästä syklistä sekä naiseutesi ja kuukautiskiertosi tukemisesta. Jo sen ymmärtäminen, kuinka hormonit vaikuttavat sinuun kuukautiskiertosi eri vaiheissa voi auttaa sinua paljon oireilevan kuukautiskiertosi kanssa!

Kuukautiset ovat osa sinua ja haluan opettaa sinulle, kuinka sinä ihana voit vaalia ja tukea omaa kuukautiskiertoasi tasapainottumaan. Saada olosi virtaamaan. 

Olen auttanut jo vajaata 2000 naista, eikä minulle ole tullut koskaan ketään naista vastaan ketä en olisi voinut auttaa hormonaalisissa asioissa. Joten haluan sanoa myös sinulle, että sinussa on kaikki tarvittava ja tulet ymmärtämään sen Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa. Lupaan sen. 

Elämäsi tulee mullistumaan ja silmäsi avautumaan, kuinka paljon sinä voit ja saat auttaa itseäsi. 

Hyvästi kivut, runsas vuoto, PMS-oireet, mielialanvaihtelut, hormonaalinen ehkäisy, epämääräinen vuoto, epätietoisuus ja tervetuloa virtaava, hehkuva ja nautinnollinen Naiseus!  ❤😍

Valmennus kestää 8 viikkoa, alkaa yhteisellä online-tapaamisella 30.10. klo 17.30 (tallenne tulee) ja materiaalit ovat käytössäsi 8 viikon ajan +2kk valmennuksen päättymisen jälkeen. Materiaalit tulevat portaittain käyttöösi ja saat matkata rauhassa matkaasi yksi asia kerralla eteenpäin. Valmennus on todella uniikki ja ainutlaatuinen.

Kenelle Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on?

Sinulle, kun

🩸Olet valmis sitoutumaan itseesi ja haluat oppia kuukautiskierrostasi

🩸 Haluat lopettaa hormonaalisen ehkäisyn

🩸 Haluat tukea runsasta vuotoa minimoitumaan

🩸 Haluat vapautua kuukautiskivuista

🩸 Haluat oppia ymmärtämään itseäsi

🩸 Haluat alkaa elämään syklistä naisen elämää 

🩸 Haluat vapautua PMS-oireistasi ja mielialanvaihteluista

🩸 Haluat vapautua kierron mukana tulevista matalan mielen jaksoista

🩸 Haluat tukea endometrioosiasi

🩸 Haluat herätellä uinuvaa hormonitoimintaasi henkiin

🩸 Haluat niukan vuodon virtaavammaksi

🩸 Haluat oppia ravitsemaan kehoasi

🩸 Haluat oppia liikkumaan hormonitoimintaasi kunnioittaen 

🩸 Haluat kokea sen tunteen, kuinka kaikki on sinulle mahdollista

🩸 Haluat ymmärtää sen, että sinä voit ja saat voida hyvin 

🩸 Haluat tukea hormonaalista migreeniä 

🩸 Haluat vapautua suurista hyytymistä

🩸 Haluat oppia kaiken olennaisen kuukautiskierrostasi ja siitä, miten se vaikuttaa sinuun

🩸 Haluat tukea kehoasi luonnollisilla keinoilla

🩸 Haluat panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, josta hormonitoiminta on suuri kokonaisuus

Kenelle Avautuminen Naiseudellesi -valmennus ei ole?

😢 Jos et usko yhtään kehoosi 

😢 Et ole valmis ottamaan vastuuta itsestäsi himpun vertaakaan

😢 Et ole valmis investoimaan ja oppimaan itsestäsi 

😢 Et halua ymmärtää kuukautisesi voimaa

😢 Et halua muuttaa elämäntapojasi

😢 Et halua ymmärtää itseäsi

Valmennus kestää 8 viikkoa, alkaa yhteisellä online-tapaamisella 27.10. perjantaina klo 18 (tallenne tulee) ja materiaalit ovat käytössäsi 12 viikon ajan! Valmennuksen hinta nyt Early bird -tarjouksessa 111€. Normaalisti 169 euroa. Ilmoittautuminen parhaalla hinnalla voimassa vain su 15.10. klo 23.59 asti!

Valmennus alkaa jälleen tammikuussa 2024. Liity odotuslistalle, niin lähetän sinulle tiedon kun valmennuksen ovet avautuvat.

Voit maksaa kortti- ja verkkopankkimaksulla, mobiilimaksulla tai lasku- ja osamaksulla.

Mitä valmennus sisältää?

Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on askel upeaan naiseuden ja hormonitoiminnan maailmaan. Tulet oppimaan siitä, kuinka kuukautiskiertosi vaikuttaa sinuun, mikä ei ole normaalia, mikä on normaalia, mitkä asiat kaipaavat tukea tilanteessasi ja kuinka tuet itse itseäsi. 

Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa käydään läpi asioita, joilla tuet naiseuttasi kukoistamaan sekä hormonitoimintaasi tasapainottumaan. 

Kuinka tuet kuukautiskiertoasi tasapainottumaan luonnollisesti

Hormonitoimintaasi hellivä ravitsemus + reseptivihko

Verensokerin tasapainottaminen ja sen merkitys hormonitoiminnallesi

Kuinka purat stressiäsi päivittäin helposti, nautinnollisesti ja vapautat hormoneitasi virtaamaan

Kuinka syklinen kuukautiskierto vaikuttaa sinuun ja kuinka saat kuukautisistasi voimavaran

Kuinka liikkua hormonitoimintaasi tukevasti

3 online-tapaamista

Tulehduksen minimoiminen ja suoliston tukeminen

Maksan hoivaaminen tukeaksesi tasapainoista hormonitoimintaasi

Mitä kuukautiskiertosi ja -vuotosi kertoo sinulle

Kuinka tuet kehoasi hormonaalisen ehkäisyn lopettamisessa

Kuinka tuet PCOS:ta luonnollisesti

Kuinka vapaudut kivuista

Kehollisia harjoituksia vapauttamaan naiseuden virtaasi, purkamaan stressiäsi ja hellimään kuukautisiasi

Kuinka yhdistyt sinussa luonnollisesti olevaan sykliseen naiseuteen

Mitä saat valmennuksesta itsellesi?

Lupaan, että valmennuksen jälkeen maailmasi on avautunut, räjähtänyt ja voit paremmin. Tunnet yhteyttä itseesi, kehoosi ja naiseuteesi. Kunnioitat upeaa kehoasi ja kuukautisiasi aivan eri tavalla. Haluat alkaa vaalimaan itseäsi vielä syvemmin ja arvostamaan sitä, kuinka upea ja merkityksellinen olet. 

Olen koonnut tähän valmennukseen kaiken tärkeän ja olennaisen rakkaudella ja lempeydellä, jotta sinä voit voida paremmin. Jotta sinä pääset oppimaan ja elämään naiseuttasi kunnioittaen. 

Kuukautiset eivät tule enää hallitsemaan sinua ja olemaan riesa, vaan näet mitä hormonitoimintasi haluaa kertoa sinulle ja ennen kaikkea osaat tukea itseäsi. Ymmärrät itseäsi kokonaisvaltaisemmin ja syvemmin. 

Saat opit, kuinka tuet kehoasi vapautumaan hormonaalisesta ehkäisystä, jotta oma hormonitoimintasi pääsee käynnistymään tasapainoisemmin ja virtaavammin – oireettomammin.

Pohdituttaako sinua?

Jos pohdit, onko minusta tähän, niin voin sanoa, että sinusta on tähän Nainen! Suuri hormonitoiminta kaipaa loppupeleissä pieniä asioita, huomiota, ymmärrystä ja aikaa tasapainottuakseen. Ennen kaikkea sinua ja ymmärrystäsi, sillä valitettavan usein me itse olemme se, joka vahvistaa kehomme oireita.

Enkä syytä sinua, vaan olen itsekin ja sadat asiakkaani eläneet vasten omaa viisasta naiskehoa. Suoritettu elämää, treenattu liikaa, syöty liian vähän, laiminlyöty omia tarpeita ja yksinkertaisesti emme ole ymmärtäneet kuinka valtavasti kuukautiskierto ja hormonaalinen sykli vaikuttaa meihin ja kuinka massiivisesti me voidaan siihen itse vaikuttaa.

”Lupaan sinulle käsi sydämelläni, että tulen ohjaamaan ja opettamaan sinua lempeästi. En pyydä sinua suorittamaan tai muuttamaan koko elämää kerralla, koska se ei auta sinua. Vaan tulen näyttämään sinulle, että vähempikin riittää. Pienillä teoilla ja asioilla on sinulle suuri merkitys. ”

Tässä nopea yhteenveto, mitä tulet saamaan

Valmennus alkaa 27.10. perjantaina, jolloin pääset kurssialustalle ensimmäisten matskujen kimppuun! Ensimmäinen yhteinen Zoom-lähetys pidetään ma 30.10. klo 17.30  😍

  • Kesto 8 viikkoa ja materiaalit ovat sinulla käytettävissä koko valmennuksen ajan + 2kk sen päättymisen jälkeen.
  • Materiaalit tulevat portaittain, jotta saat keskittyä rauhassa yhteen kokonaisuuteen ja tuntea, ettei sinun tarvitse suorittaa.
  • 8 viikkoon kuuluu kaksi muutakin online-tapaamista

Tämä on rakkaudellisin teko itsellesi aikoihin. Lupaan sen! ❤

Valmennus alkaa jälleen tammikuussa 2024. Liity odotuslistalle, niin lähetän sinulle tiedon kun valmennuksen ovet avautuvat.

Voit maksaa kortti- ja verkkopankkimaksulla, mobiilimaksulla tai lasku- ja osamaksulla.

TÄSSÄ UPEITA PALAUTTEITA AVAUTUMINEN NAISEUDELLESI -VERKKOVALMENNUKSESTA:

”Olen syönyt maksimimäärät kipulääkkeitä kuukautisiini ja jo kuukausi valmennuksen jälkeen sain jättää kipulääkkeet lähes kokonaan pois! Isoin asia joka tähän vaikutti varmasti oli ymmärrys itsestäni.” Nainen, 29 vuotta

” Avautuminen Naiseudellesi -kurssi on ollut aivan ihana.💕 Olen oppinut ja oivaltanut monia asioita. Erityisesti suhtautuminen itseen on ollut keskeisenä osana kurssin antia. Olen tämän myötä alkanut suhtautua itseeni lempeämmin, armollisemmin ja hyväksyvämmin. Arvostan enemmän itseäni kuin aiemmin ja kosketan itseäni rakkaudella (entisen lähes inhon sijaan). Olen oppinut myös suhtautumaan asioihin rauhallisemmin, sallivammin. En vaadi enää itseäni heti muuttumaan ja muuttamaan asioita/elämää vaan etenen pikkuhiljaa.” Kirsi, AN-kurssilainen

”Olen erittäin kiitollinen, että löysin tieni kurssillesi. Kohta 3 kk takana ilman pillereitä, ja olo alkaa muistuttaa sitä kun olin vielä 16-vuotias. Ja siis pelkästään hyvällä tavalla. Sain keväällä esivaihdevuodet-diagnoosin ja hieman hämmennyin, kun ikää vasta 35v. Nyt niistä oireista ei ole enää kuin pikkurippeet jäljellä. Kiitos sun instatilin ja valmennuksen. 🥰” PiaAN-kurssilainen

”Olen nauttinut tästä valmennuksesta enemmän kuin mistään muusta valmennuksesta tähän asti. Olen oppinut paljon uutta. Vaikka jokin aineisto oli hieman tuttua, niin olen oppinut enemmänkin itsestäni ja olen ikuisesti kiitollinen sinulle siitä! ❤ Aiemmin puuttuvat kuukautiset tulivat nyt täysin kivuttomasti! Uskallan luottaa kehooni nyt aivan eri tavalla kuin koskaan aiemmin.” Nainen, AN -kurssilainen

Tervetuloa mukaan matkallesi! Olen todella kiitollinen siitä, että saan auttaa sinua.

Lempein terkuin, Jennika Salmela

Naisten hormonitoiminnan asiantuntija & Syklisen naiseuden valmentaja

Usein kysytyt kysymykset:

Kyllä sopii todella hyvin. Olet päässyt pureutumaan jo aiheeseen hieman, mutta tässä valmennuksessa mennään syvemmälle myös sisäiseen työskentelyyn syklisen naiseuden kanssa. Tervetuloa syventämään omaa matkaa naisena.

Hormonaalisen ehkäisyn kanssa omat luontaiset hormonisyklit sulkeutuvat, koska useimmat hormonivalmisteista sulkevat aivojemme aivolisäkkeen. Mikäli toivot hormonaalisesta ehkäisystä luopumista sitä käsitellään myös valmennuksessa. Jos tahdot pysyä ehkäisyllä, mutta kuulet kutsun sukeltamaan syvemmin naiseuteesi ja sille avautumiselle – olet todella tervetullut. Lähes kaikkia valmennuksessa käsiteltäviä asioita voit hyödyntää myös hormonaalisen ehkäisyn kanssa paitsi tiettyjä ravintolisiä ja syklien huomiointia arjessasi.

Kyllä, kaikki valmennuksessa käsiteltävät asiat ovat luonnollisia ja eivät estä lääkkeiden käyttöä. Mikäli jokin asia askarruttaa valmennuksen aikana, voit siitä kysyä yhteisössämme Facebookissa.

Todella paljon. Nämä ovat aikoja, jolloin oman naiseuden tukeminen ja ravitseminen on todella tärkeää, joten tervetuloa mukaan. Tämä tulee antamaan sinulle uuteen elämän sykliin aivan valtavasti.

Minulla on raskautta toivoville naisille oma FertiWoman -valmennusryhmä, jossa paneudutaan juurikin erityisesti hedelmällisen naiseuden tukemiseen. Toki en voi sinua kieltää, jos kuulet kutsun tänne niin tervetuloa. ❤️

Tämä on elämäsi paras matka, jonka tulet investoimaan itseesi. Tällä matkalla saat koko loppu elämäksesi työkaluja ja tulet kävelemään kotiin itseesi. Siihen kuka sinä olet ja kiitokseksi kuukautiskiertosi tulee myös harmonisoitumaan, kun sanot itsellesi kyllä ja haluat avautua tälle mielettömän upealle uudelle syklille elämässäsi. Kukaan nainen, joka on tämän valmennuksen kulkenut läpi ei ole katunut hetkeäkään. Vaan he ovat sanoneet, että kaikkien kuuluisi saada kulkea tämä matka. Niin paljon he ovat nauttineet tästä.