fbpx

FertiWoman 4 kuukauden pienryhmävalmennus:

“Saavuta hehkuva ja hedelmällinen naiseus ja lempeä, turvallinen raskaus”

FertiWoman tarkoittaa naista, joka haluaa kukoistaa, kasvattaa hedelmällisyyttään, oppia itsestä, omasta kehosta ja sen rakkaudellisesta syklisyydestä. Opi tukemaan omaa kehoasi raskautumaan, tukemaan raskausaikana, lapsivuoden aikana ja koko naiseuden matkasi ajan.

Nainen,
toivotko raskautta nyt,
toivotko raskautta tulevaisuudessa,
onko sinulle selittämätön raskautumattomuus
ja haluatko valmistautua tietoisesti raskauteen?

Oli tilanteesi mikä tahansa, ja toiveesi on raskautua, olet oikeassa paikassa.

Valmistautumalla tietoisesti yhdelle elämäsi suurimmista matkoista saat kulkea tätä upeaa naiseuden sykliä nautinnolla. Raskaustoiveen ei kuulu olla taakka, vaikealta tuntuva tai sinulta energiaa syövä asia.

Uskon, että haluat muistella tätä elämäsi aikaa ilolla, joten sen vuoksi jo yli kahden vuoden ajan olen saanut pysähtyä yli 100 naisen kanssa FertiWoman -valmennuksessa tietoisesti tukemaan hedelmällistä naiseutta.

Tässä esimerkiksi Paula kertoo kokemuksiaan FertiWomanissa:

”FW on suoraan sanottuna mullistanut miun elämäni. Tulin kurssille hakemaan tasapainoa elämääni ja saavuttaakseni toiveeni raskautumisesta. Jo ekojen kuukausien aikana sain paljon enemmän! Vaikka suorittajana halusinkin FertiWomanilta nopeita ratkaisuita, ja sen oman vauvan syliini, tajusin jo matkan alussa, että tämä valmennus antaa PALJON enemmän: olen saanut työkaluja, ajatusmalleja, tukea, kannustusta – jotka kaikki auttavat minua rakentamaan autenttisemman elämän, jossa koen stressin, kiireen, paineen ja ahdistuksen sijaan enemmän kiitollisuutta ja onnea. Ja tällainen on se keho, mihin vauvankin olisi hyvä tulla ja NYT PIENI ON MATKALLA TÄNNE. Kiitos ”

Raskautuminen ei ole ollut minullekaan itsestään selvää koskaan, vaan aina ennen kolmea raskauttani olen saanut tietoisesti pysähtyä katsomaan itseäni – kuinka kohtaan kodin, jonne pieni ihminen on tulossa kasvamaan. 

Tätä kotia – sinua, hoivaamalla, tukemalla, ravitsemalla ja ymmärtämällä FertiWomaneissa yli 85% valmennuksen läpi käyneistä naisista on saanut suuren toiveensa toteen – turvallisen raskautumisen ja täytteen syliinsä. ❤️

+ 0
Autettua naista
0 %
Raskautunut

Mitä voit odottaa FertiWoman -matkalla?

Kuvittele hetki, kun kehosi ja mielesi tasapaino kohtaavat, luoden ihanteellisen ympäristön uuden elämän syntymiselle. FertiWoman valmennus on suunniteltu tukemaan sinua jokaisessa vaiheessa tätä matkaa. Emme lupaa vain elinvoimaista naiseutta ja turvallista raskautta – lupamme olla rinnallasi jokaisessa askeleessa.

Tämän kaiken saat...

3 kertaa kuukaudessa 1,5 tunnin etätapaaminen ryhmän kanssa (jos et pääse paikalle, voit katsoa tallenteen kurssialustaltamme)

Kattavan, kokonaisvaltaisen kurssialustan, jonne kaikki materiaalit tulevat

Suljetun etätukiryhmän Facebookissa valmennuksen naisten kesken

Toukokuussa live-tapaaminen (tarkka aika ja paikka varmistuu myöhemmin)

Minun tukeni koko valmennuksen ajan

1 x henkilökohtainen etätapaaminen kanssani

Henkilökohtainen oirekartoitus, joka auttaa sinua hahmottamaan tilannettasi kokonaisvaltaisesti

Vierailevia, inspiroivia ammattilaisia etätapaamisissamme jakamassa arvokasta tietoa

Vaikka kyseessä onkin pienryhmävalmennus, painotan tätä: huomioin jokaisen naisen yksilönä. Et jää koskaan yksin ja olen aina tukenasi joka tilanteessa.

Kokonaisvaltainen kurssialustamme sisältää mm. näitä...

Alkukartoituksen, jossa hahmotetaan kokonaisvaltaisesti oma tilanne

Tietoa hedelmällisyyttä tukevasta ravinnosta sekä reseptiikasta

Keinot stressinpurkuun ja -hallintaan

Työkalut hedelmällisen kuukautiskierron tukemiseen & kohdun aktivointi

Sisäisen työskentely: tunnetyöskentely, sisäisen lapsen työskentely, omat tarpeet, raskausajan tunteet ja ajatukset

Hedelmällisyyttä tukevat ravintolisät (katsotaan henkilökohtaisesti)

Hedelmällistä naiseutta tukevia kehollisia harjoituksia

ja paljon muuta merkityksellistä hedelmällisyytesi matkalle

Hedelmällisyytesi ei ole asia, joka istutetaan sinuun yhtäkkiä, vaan se on jo sinussa nyt.

Tässä valmennuksessa saat tukikeinot ja työkalut, joilla hedelmällisyytesi ja naiseutesi pääsee ansaitsemaansa kukoistukseen ja pehmeyteen.

Hedelmällisyytesi päällä voi olla asioita, jotka kaipaavat huomiota ja tukea, jota sinulle tulen kokonaisvaltaisesti matkallasi tarjoamaan. Täällä upeassa yhteisössä, jossa on naisia samassa tilanteessa kanssasi, et tule koskaan jäämään yksin. Minun tukeni sekä vastaukset ovat koko ajan matkallasi mukana.

FertiWoman on matka sinun kukoistavaan hedelmällisyyteesi naisena, jonka aikana kehosi valmistautuu suureen elämäntehtävään – kantamaan pienen rakkauden sisälläsi. Pienen, jota sinä ravitset, hoivaat ja kasvatat itsessäsi. Sen vuoksi haluan tällä matkallasi antaa sinulle naisena paljon ja rakkaudella, jotta sinä saat olla ravittu, täyteläinen, vastaanottavainen, levännyt, pehmentynyt ja kehoosi vahvasti yhteyden luonut nainen.

Upeita palautteita naisilta:

”FW:n avulla raskautumisen pakkomielle loppui ja ymmärsin, ettei ole mitään muuta tärkeämpää kuin minä itse. Opin arvostamaan itseäni ja hyväksymään sen, että raskaudellemme tulee aika. Osaan tukea omaa upeaa hedelmällistä naiseuttani ja tärkeintä, luotan itseeni ja tiedän, että jokin päivä saan kantaa uuden elämän sisälläni. Matka antoi minulle niin paljon työkaluja naiseuteeni, että olen koko loppuelämäni kiitollinen Jennikalle!”

Nainen 36 vuotta

”Fertiwoman oli mahtava kokemus ja syvensi vielä matkaa itseeni huomattavasti, sekä toi luottoa elämään ja siihen että olen oikealla polulla. Itselle suurimpia oivalluksia oli se että omaan hormonitoimintaan voi todellakin vaikuttaa ja suurin vaikuttaja olen minä itse, ei mitkään lisäravinteet yms vaan minä itse ja se miten kohtelen itseäni ja miten pidän huolta itsestäni. Kiitos Jennika ihan valtavan paljon ja erityis kiitos vielä kahden keskiselle tapaamiselle, joka antoi mulle todella paljon! ❤️🙏🏻”

Minna

”Hyppäsin mukaan FW matkalle, koska halusin tukea hedelmällisyyttäni ja AMH arvoni oli hyvin matala. Valmennuksen opeilla sain aivan valtavasti itselleni ja AMH arvoni nousi 0.9:stä 1.45:n! Voin todella lämpimästi suositella tätä kokonaisvaltaista matkaa jokaiselle naiselle, joka haluaa valmistautua raskautumiseen ja tukea naiseuttaan.”

Valmennuksen käynyt nainen

057a1356-2343-449a-a770-8456d456ecf6

Kenelle kaikille tämä valmennus on tarkoitettu?

✨ kun toivot raskautta nyt

✨ toivot raskautta tulevaisuudessa

✨ sinulle on selittämätön tai sekundaarinen lapsettomuus

✨ matala AMH-arvo

✨ taustalla erilaisia hedelmällisyyshoitoja

✨ haluat tukea kehoasi luonnollisin keinoin

✨ haluat ymmärtää naiseuttasi, kuukautiskiertoasi ja luoda upean yhteyden kehoosi

✨ haluat henkilökohtaista ohjausta ja upean naisjoukon rinnallesi

✨ jos olet kokeillut kaiken ja et tiedä enää mitä tehdä

✨ haluat sanoa itsellesi kyllä ja todella kukoistaa hedelmällisyydessäsi

✨ saada työkalut koko loppuelämäsi naiseuteen raskaudenkin jälkeen

Olen saanut auttaa naisia hedelmällisyyden parissa jo vuosia, enkä ole koskaan törmännyt tilanteeseen, joka olisi selittämätön tai emme voisi tehdä asialle mitään. Olen saanut todistaa matalan AMH-arvon upean nousun, vuosien lapsettomuuden jälkeen raskautumisen ja tiedän, että osaan auttaa sinuakin.

Kenelle tämä valmennus ei ole?

❌ Et ole valmis sitoutumaan itseesi

❌ Et halua lähestyä hedelmällisyyttä ja naiseutta kokonaisvaltaisesti

❌ Et ole kiinnostunut muodostamaan kehoyhteyttä

❌ Ei ole valmis saamaan työkaluja loppuelämän naiseuteen

Lisää upeita palautteita naisilta

Anniina
"FW on ollut just sitä mitä oon kaivannut, ne työkalut ja ajatukset mikä on ollut mun puuttuva palanen, mitä en oo aiemmin osannut sanoittaa tai etsiä! Kiitos kaikille että on ollut turvallinen tunne olla osa tätä joukkoa ja että oon tullut kuulluksi ja nähdyksi. Ja Jennikalle tietysti erityiskiitos, ihan kaikesta Fertiwoman on ollut maaginen, koko mun elämän mullistanut asia."
Sara
Tämä on ollut sellainen kokemus, jolla on varmasti vaikutuksia pitkälle tulevaisuuteen, ja toteutus, vertaistuki sekä ryhmän avoin henki on ollut aivan korvaamatonta omien kipeidenkin kokemusten käsittelyyn, niiden esilletuomiseen sekä prosessointiin. Raskauduin valmennuksen aikana ja oli upeaa, kuinka matka tuki koko naiseutta tässäkin vaiheessa hyvin kokonaisvaltaisesti.
Kaisa
Kiitos, tämä valmennus on ennen kaikkea opettanut katsomaan maailmaa ja itseäni aivan eri tavalla kuin aiemmin. Olen oppinut paljon hyväksymistä ja lempeyttä itseäni kohtaan, hyvin paljon rehellisyyttä ja omien voimavarojen kunnioittamista.Ja nyt saan kantaa suurta ihmettä kaiken jälkeen sisälläni - kiitos!
Previous slide
Next slide

4kk valmennuksen hinta 275€ / kk tai 1050 € koko 4kk

Valitsen naiset mukaan tähän valmennukseen hakemusten kautta. Jos haluat mukaan tälle upealle matkalle, tässä on seuraavat askeleesi:

  1. Täytä alta avautuva lomake, jossa kerrot taustastasi, tavoitteistasi, motivaatiosta, hormonitoiminnastasi ja kuukautiskierrostasi. Näin saan paremman kuvan sinusta jo tässä vaiheessa. ❤️
  2. Katsomme yhdessä olisiko FW-matka juuri paras sinulle tähän kohtaan. Hakemus ei sido vielä mihinkään.
  3. Lähdetään yhdessä 27.2 alkaen matkalle kohti hehkuvaa ja hedelmällistä naiseutta ja turvallista raskautta.

Usein kysytyt kysymykset:

Kyllä sopii todella hyvin. Olet päässyt pureutumaan jo aiheeseen hieman, mutta tässä valmennuksessa mennään syvemmälle myös sisäiseen työskentelyyn syklisen naiseuden kanssa. Tervetuloa syventämään omaa matkaa naisena.

Hormonaalisen ehkäisyn kanssa omat luontaiset hormonisyklit sulkeutuvat, koska useimmat hormonivalmisteista sulkevat aivojemme aivolisäkkeen. Mikäli toivot hormonaalisesta ehkäisystä luopumista sitä käsitellään myös valmennuksessa. Jos tahdot pysyä ehkäisyllä, mutta kuulet kutsun sukeltamaan syvemmin naiseuteesi ja sille avautumiselle – olet todella tervetullut. Lähes kaikkia valmennuksessa käsiteltäviä asioita voit hyödyntää myös hormonaalisen ehkäisyn kanssa paitsi tiettyjä ravintolisiä ja syklien huomiointia arjessasi.

Kyllä, kaikki valmennuksessa käsiteltävät asiat ovat luonnollisia ja eivät estä lääkkeiden käyttöä. Mikäli jokin asia askarruttaa valmennuksen aikana, voit siitä kysyä yhteisössämme Facebookissa.

Todella paljon. Nämä ovat aikoja, jolloin oman naiseuden tukeminen ja ravitseminen on todella tärkeää, joten tervetuloa mukaan. Tämä tulee antamaan sinulle uuteen elämän sykliin aivan valtavasti.

Minulla on raskautta toivoville naisille oma FertiWoman -valmennusryhmä, jossa paneudutaan juurikin erityisesti hedelmällisen naiseuden tukemiseen. Toki en voi sinua kieltää, jos kuulet kutsun tänne niin tervetuloa. ❤️

Tämä on elämäsi paras matka, jonka tulet investoimaan itseesi. Tällä matkalla saat koko loppu elämäksesi työkaluja ja tulet kävelemään kotiin itseesi. Siihen kuka sinä olet ja kiitokseksi kuukautiskiertosi tulee myös harmonisoitumaan, kun sanot itsellesi kyllä ja haluat avautua tälle mielettömän upealle uudelle syklille elämässäsi. Kukaan nainen, joka on tämän valmennuksen kulkenut läpi ei ole katunut hetkeäkään. Vaan he ovat sanoneet, että kaikkien kuuluisi saada kulkea tämä matka. Niin paljon he ovat nauttineet tästä.