fbpx

Avautuminen naiseudellesi hormonitoiminnan -verkkovalmennus on käynnissä! Vielä ehdit mukaan

Pääse irti kuukautisoireista ja opi tukemaan syklistä naiseuttasi luonnollisesti

Lähde mukaan antoisalle matkalle avautumaan autenttiselle sykliselle naiseudelle. Olen koonnut yli 2000 naisten elämää mullistavat opit, teemat ja tärkeät asiat yhteen kokonaisuuteen SINULLE tukeaksesi omaa upeaa naiskehoasi sekä hormonaalista tasapainoasi.

Valmennus on alkanut. Jälki-ilmoittautumiset ovat voimassa vielä tämän viikon.

Early bird -tarjous 111€ (norm. 149€) on voimassa vain su 15.10. klo 23.59 asti!

Hei ihana nainen,

Onko sinulla runsasta vuotoa, haluaisit lopettaa hormonaalisen ehkäisyn, kärsit kuukausittain hormoneiden tuomasta myrskystä, migreenistä, kuukautisvuotosi ja -kiertosi sekä kivut ja tiputteluvuoto hallitsevat sinua, turpoat ennen kuukautisia ja olosi on tukala, et tunne oloasi hyväksi kehossasi ja epäilet itseäsi – voinko todella auttaa itseäni ja vaikuttaa hormonitoimintaani sekä kuukautiskiertooni?

Siinä tapauksessa voin kertoa, että Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on juuri sinulle nainen. Sinulle, kun haluat sitoutua itseesi, haluat oppia syklisestä naiskehostasi ja nähdä, kuinka sinussa on valtava voima sekä kyky uusiutua. Sisäinen uusiutumiskykysi ja voima ovat sinussa jo nyt luonnollisesti  – niiden aktivoiminen on avain kiertosi, naiseutesi ja kehosi tasapainottumiseen.

Hyppää upeaan Naisjoukkoon! Verkkovalmennus on mullistanut jo satojen naisten elämän.

Valmennus alkaa jälleen tammikuussa 2024. Liity odotuslistalle, niin lähetän sinulle tiedon kun valmennuksen ovet avautuvat.

Sinä voit vaikuttaa itse omaan kehoosi valtavasti

 

Olemme naisina tottuneet siihen, että kuukautisista ja syklisyydestä ei puhuta. Siitä on vaiettu, sitä on vähätelty ja kerrottu, ettei kuukautisille voi tehdä mitään.

Vielä 10 vuotta sitten en itsekään tiennyt mitään kuukautisten ja syklisen naiseuden merkityksestä itselleni.

Elelin tuntematta itseäni yhtään, ymmärtämättä kehoani. Ennen kaikkea olin täysin tietämätön siitä kaikesta viisaudesta ja nautinnosta, minkä kuukautiskierto ja naiseus minulle tarjoaa.

Kun hedelmällisyyshaasteet iskivät vasten kasvoja oman kehon toimimattomuuden vuoksi aloin katsoa viimein itseäni aivan uudella tavalla.

Aloin ensimmäisen kerran ymmärtää, että minun on katsottava itseäni, kehoani ja haluan ymmärtää sisällä olevaa kuukautiskiertoani, joka ei virrannut. 

Olin jumissa itseni kanssa, hylännyt oman kehoni ja elänyt ympäristön normien mukaisesti. 

Tämä jos jokin tukki sen tärkeän syklisen naiseuden virran, josta vuoto on lopputulema. 

Se, että halusin tutkia syklistä naiseutta ja kuukautiskiertoa, tukea kehoani sai hormonitoimintani heräämään täysin henkiin ja veren virtaamaan jälleen kehostani.

Syklinen naiseus on elämän suurin lahja, joka on avautunut minulle näiden haasteiden kautta.

Tiedän, että siellä on paljon naisia jotka kamppailevat täysin samojen asioiden kanssa, ja kaipaavat niihin apua. Tämän takia olen luonut upean, meidän naisten oman Avautuminen naiseudellesi -verkkovalmennuksen.

Tällä matkalla haluan auttaa sinuakin oivaltamaan, että kaikki se mikä kehostasi syntyy, on sinun ja siihen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa – aina.

Jatka lukemista, niin voit huomata, että tämä valmennus voi olla juuri se mitä tarvitset. ❤️

Upeita palautteita naisilta

Nainen, 29 vuotta
”Olen syönyt maksimimäärät kipulääkkeitä kuukautisiini ja jo kuukausi valmennuksen jälkeen sain jättää kipulääkkeet lähes kokonaan pois! Isoin asia joka tähän vaikutti varmasti oli ymmärrys itsestäni.”
Kirsi, AN-kurssilainen
”Avautuminen Naiseudellesi -kurssi on ollut aivan ihana. Olen oppinut ja oivaltanut monia asioita. Erityisesti suhtautuminen itseen on ollut keskeisenä osana kurssin antia. Olen tämän myötä alkanut suhtautua itseeni lempeämmin, armollisemmin ja hyväksyvämmin. Arvostan enemmän itseäni kuin aiemmin ja kosketan itseäni rakkaudella (entisen lähes inhon sijaan). "
Pia, AN-kurssilainen
”Olen erittäin kiitollinen, että löysin tieni kurssillesi. Kohta 3 kk takana ilman pillereitä, ja olo alkaa muistuttaa sitä kun olin vielä 16-vuotias. Ja siis pelkästään hyvällä tavalla. Sain keväällä esivaihdevuodet-diagnoosin ja hieman hämmennyin, kun ikää vasta 35v. Nyt niistä oireista ei ole enää kuin pikkurippeet jäljellä. Kiitos sun instatilin ja valmennuksen. ”
Emma, AN-kurssilainen
”Kävin ensimmäisen AN-valmennuksen ja kärsin endometrioosikivuista sekä oireista paljon ennen valmennusta. Mutta nyt minulle ei ole enää mitään oireita, ei mitään ja se tuntuu aivan mielettömän uskomattomalta! Kiitos Jennika kaikesta - tämä valmennus on mieletön! 😍❤"
Previous slide
Next slide

Mikä Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on?

Avautuminen Naiseudellesi verkkovalmennus on sinulle ovi upeaan naiseuden, kuukautiskierron ja hormonitoiminnan maailmaan. 

Elämään, jossa tunnet kuinka kykenet vaikuttamaan itseesi naisena. Kuinka kuukautiskiertosi ei enää hallitse sinua, vaan sinä otat ensimmäiset askeleet kotiisi. Sinun upeaan, virtaavaan ja hyvinvoivaan kehoosi. Valmennus starttaa seuraavan kerran 29. tammikuuta 2024.

Hormonitoimintasi ja kuukautiskiertosi ei tarvitse olla sinulle rasite, taakka, ärsyttävä riesa kerran kuukaudessa, vaan tiedätkö – sinulla on oikeus nauttia ja oppia nauttimaan koko naiseudestasi ja ymmärtää itseäsi sekä kuukautiskiertoasi paremmin. 

Miksi kuukautiskiertosi on niin merkittävä?

Kuukautiskiertosi ei ole mikä tahansa asia, vaan se on terveytesi peruspilari. Hormonisi vaikuttavat todella paljon mielialaasi, energiaasi, uneesi, seksuaaliseen halukkuuteesi, ihoosi, hiuksiisi, terveyteesi, aivoihisi, sydämeesi, oloosi kehossasi ja ennen kaikkea siihen, että sinä voit tuntea olevasi kotona itsessäsi. Tunnet olosi hyväksi omassa kehossasi, etkä koko ajan toivoisi olevasi toisenlainen.

Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa avaan sinulle isoa hormonaalista sykliäsi, josta kuukautisvuotosi on lopputulema. Tulet saamaan ja oppimaan kaiken tästä syklistä sekä naiseutesi ja kuukautiskiertosi tukemisesta. Jo sen ymmärtäminen, kuinka hormonit vaikuttavat sinuun kuukautiskiertosi eri vaiheissa voi auttaa sinua paljon oireilevan kuukautiskiertosi kanssa!

Kuukautiset ovat osa sinua ja haluan opettaa sinulle, kuinka sinä ihana voit vaalia ja tukea omaa kuukautiskiertoasi tasapainottumaan. Saada olosi virtaamaan. 

Olen auttanut jo vajaata 2000 naista, eikä minulle ole tullut koskaan ketään naista vastaan ketä en olisi voinut auttaa hormonaalisissa asioissa. Joten haluan sanoa myös sinulle, että sinussa on kaikki tarvittava ja tulet ymmärtämään sen Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa. Lupaan sen. 

Elämäsi tulee mullistumaan ja silmäsi avautumaan, kuinka paljon sinä voit ja saat auttaa itseäsi. 

Hyvästi kivut, runsas vuoto, PMS-oireet, mielialanvaihtelut, hormonaalinen ehkäisy, epämääräinen vuoto, epätietoisuus ja tervetuloa virtaava, hehkuva ja nautinnollinen Naiseus!  ❤😍

Valmennus kestää 8 viikkoa, ja seuraava ryhmä aloittaa 29.1.2024 Materiaalit ovat käytössäsi 8 viikon ajan +2kk valmennuksen päättymisen jälkeen. Materiaalit tulevat portaittain käyttöösi ja saat matkata rauhassa matkaasi yksi asia kerralla eteenpäin. Kyseessä on todella uniikki ja ainutlaatuinen valmennus.

Jälki-ilmoittautumiset ovat voimassa vielä tämän viikon.

Mitä tulet saamaan tämän upean 8 viikon matkan aikana?

🩸Opit valtavasti lisää kuukautiskierrostasi

🩸 Saat työkalut hormonaalisen ehkäisyn lopettamiseen

🩸 Opit tukemaan runsasta vuotoa minimoitumaan

🩸 Vapaudut kuukautiskivuista

🩸 Opit ymmärtämään itseäsi

🩸 Alat elämään syklistä naisen elämää 

🩸 Voit vapautua PMS-oireistasi ja mielialanvaihteluista

🩸 Voit vapautua kierron mukana tulevista matalan mielen jaksoista

🩸 Opit tukemaan endometrioosiasi

🩸 Herättelet uinuvan hormonitoimintasi henkiin

🩸 Saat niukan vuodon virtaavammaksi

🩸 Opit ravitsemaan kehoasi

🩸 Opit liikkumaan hormonitoimintaasi kunnioittaen 

🩸 Koet sen tunteen, kuinka kaikki on sinulle mahdollista

🩸 Ymmärrät sen, että sinä voit ja saat voida hyvin 

🩸 Opit tukemaan hormonaalista migreeniä 

🩸 Voit vapautua suurista hyytymistä

🩸 Opit kaiken olennaisen kuukautiskierrostasi ja siitä, miten se vaikuttaa sinuun

🩸 Opit tukemaan kehoasi luonnollisilla keinoilla

🩸 Panostat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, josta hormonitoiminta on suuri kokonaisuus

🩸 Saat arkeesi helppoja, voimaannuttavia ja merkittäviä työkaluja

🩸 Pääset oppimaan oman naiseutesi arvostamista

🩸 Työkaluja matkalla nousevien tunteiden käsittelyyn, jotta sinä opit ymmärtämään itseäsi ja kehoasi paremmin ja vähentämään vaatimuksia itseäsi kohtaan

🩸Opit vapauttamaan hermostoasi ja vähennät ylivirittyneisyyttäsi

 

Lisää upeita kokemuksia valmennuksesta ❤️

Millainen on syklinen nainen?

Meissä naisissa, kuten luonnossakin syklit kuvaavat eri aikoja. Välillä kukoistat, sitten muunnut, päästät irti, vuodat, kasvat, runsastut, luot ja kuolet. 

Syklisen naiseuden ja kuukautiskierron yksi suurimmista lahjoista on se, että saat hyväksyä itsesi muuntuvan aina. 

Et ole koskaan se sama nainen, vaan saat elää, nauttia, virrata ja irrottautua asioista, jotka eivät sinua enää palvele sinua. Niin kuin vuotava kuukautisveri sallii sinun päästää irti menneestä kierrosta. 

Syklinen naiseus ja kuukautiskierto sallii sinulle elämän, jossa kaikki on sallittua. Ylä- ja alamäet, ilo ja suru, nautinto ja pysähtyminen, elinvoima ja hiljentyminen, yksinäisyys ja yhteys – sillä kaikki tämä tapahtuu sisälläsi kuukautiskierrossasikin. 

Syklisen naiseuden hyväksyminen vapauttaa sinut kontrollista ja puristamisesta kehoosi, joka sallii sinun hengähtää, pehmentyä ja nauttia elämästäsi. 

Syklinen naiseus ja kuukautiskierto on opettanut minulle sen, että kaikki on minulle mahdollista, kun sanon itselleni kyllä ja kuulen kehoani. Sillä kaikki se mikä kehostasi syntyy on sinun ja siihen sinulla on mahdollista aina vaikuttaa itse.

Kenelle Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on?

Olen työskennellyt tuhansien naisten kanssa, enkä ole koskaan törmännyt kehenkään, ketä en olisi voinut auttaa. Tämä kurssi sopii erityisen hyvin Sinulle, kun

🩸 Olet 18-45 vuotias nainen, ja olet valmis sitoutumaan itseesi ja haluat oppia kuukautiskierrostasi

🩸 Haluat tukea kuukautiskiertoasi luonnollisilla menetelmillä

🩸 Haluat vapautua kuukautiskivuista

🩸 Haluat oppia ymmärtämään itseäsi syklisenä naisena

🩸 Haluat vapautua PMS-oireistasi ja mielialanvaihteluista

🩸 Haluat vapautua kierron mukana tulevista matalan mielen jaksoista

🩸 Haluat tukea endometrioosiasi

🩸 Haluat herätellä uinuvaa hormonitoimintasi henkiin

🩸 Haluat niukan vuodon virtaavammaksi

🩸 Haluat kokea sen tunteen, kuinka kaikki on sinulle mahdollista

🩸 Haluat vapautua suurista hyytymistä

Kenelle Avautuminen Naiseudellesi -valmennus ei ole?

😢 Jos et usko yhtään kehoosi 

😢 Et ole valmis ottamaan vastuuta itsestäsi himpun vertaakaan

😢 Et ole valmis investoimaan ja oppimaan itsestäsi 

😢 Et halua ymmärtää kuukautisesi voimaa

😢 Et halua muuttaa elämäntapojasi

😢 Et halua ymmärtää itseäsi

Valmennus kestää 8 viikkoa, alkaa yhteisellä online-tapaamisella 29.1. maanantaina klo 18 (tallenne tulee) ja materiaalit ovat käytössäsi 12 viikon ajan! Jälki-ilmoittautumiset ovat voimassa vielä tämän viikon.

Valmennus alkaa jälleen tammikuussa 2024. Liity odotuslistalle, niin lähetän sinulle tiedon kun valmennuksen ovet avautuvat.

Voit maksaa kortti- ja verkkopankkimaksulla, mobiilimaksulla tai laskulla.

Mitä valmennus sisältää?

Avautuminen Naiseudellesi -valmennus on askel upeaan naiseuden ja hormonitoiminnan maailmaan. Tulet oppimaan siitä, kuinka kuukautiskiertosi vaikuttaa sinuun, mikä ei ole normaalia, mikä on normaalia, mitkä asiat kaipaavat tukea tilanteessasi ja kuinka tuet itse itseäsi. 

Avautuminen Naiseudellesi -valmennuksessa käydään läpi asioita, joilla tuet naiseuttasi kukoistamaan sekä hormonitoimintaasi tasapainottumaan. 

Kuinka tuet kuukautiskiertoasi tasapainottumaan luonnollisesti

Hormonitoimintaasi hellivä ravitsemus + reseptivihko

Verensokerin tasapainottaminen ja sen merkitys hormonitoiminnallesi

Kuinka purat stressiäsi päivittäin helposti, nautinnollisesti ja vapautat hormoneitasi virtaamaan

Kuinka syklinen kuukautiskierto vaikuttaa sinuun ja kuinka saat kuukautisistasi voimavaran

Kuinka liikkua hormonitoimintaasi tukevasti

3 online-tapaamista

Työkaluja tunnetyöskentelyyn vapauttamaan naiseuttasi

Opit feminiini- ja maskuliinienergioista, jotta saat virrata naisena vapaammin

AvautuminenNaiseudellesi-logo

Tulehduksen minimoiminen ja suoliston tukeminen

Maksan hoivaaminen tukeaksesi tasapainoista hormonitoimintaasi

Mitä kuukautiskiertosi ja -vuotosi kertoo sinulle

Kuinka tuet kehoasi hormonaalisen ehkäisyn lopettamisessa

Kuinka tuet PCOS:ta luonnollisesti

Kuinka vapaudut kivuista

Kehollisia harjoituksia vapauttamaan naiseuden virtaasi, purkamaan stressiäsi ja hellimään kuukautisiasi

Kuinka yhdistyt sinussa luonnollisesti olevaan sykliseen naiseuteen ja opit arvostamaan sitä

Minun jatkuva tukeni suljetussa keskusteluryhmässämme

Ilmainen Bonus sinulle: Mini-podcastit

Nämä ihanat minipodit, joita on yhteensä 18 kpl, ovat tulvillaan oivalluttavia ajatuksia, työkaluja ja kysymyksiä sinulle nainen, jotta saat muodostettua hyväksyvämpää, ymmärtäväistä ja autenttista suhdetta itseesi. Podcast-jaksot ovat täynnä autenttisuutta minulta sinulle sekä runsaasti inspiraatiota, koska ne on nauhoitettu aina flown keskeltä milloin meren ääreltä tai aamulla sängystä, kun olen halunnut nauhoittaa sinullekin merkittäviä asioita naisena. Podcastit ovat koko valmennuksen ajan + 2kk sen jälkeen kuunneltavissa suljetulla kurssialustalla. ❤️

Mitä saat valmennuksesta itsellesi?

Lupaan, että valmennuksen jälkeen maailmasi on avautunut, räjähtänyt ja voit paremmin. Tunnet yhteyttä itseesi, kehoosi ja naiseuteesi. Kunnioitat upeaa kehoasi ja kuukautisiasi aivan eri tavalla. Haluat alkaa vaalimaan itseäsi vielä syvemmin ja arvostamaan sitä, kuinka upea ja merkityksellinen olet. 

Olen koonnut tähän valmennukseen kaiken tärkeän ja olennaisen rakkaudella ja lempeydellä, jotta sinä voit voida paremmin. Jotta sinä pääset oppimaan ja elämään naiseuttasi kunnioittaen. 

Kuukautiset eivät tule enää hallitsemaan sinua ja olemaan riesa, vaan näet mitä hormonitoimintasi haluaa kertoa sinulle ja ennen kaikkea osaat tukea itseäsi. Ymmärrät itseäsi kokonaisvaltaisemmin ja syvemmin. 

Saat opit, kuinka tuet kehoasi vapautumaan hormonaalisesta ehkäisystä, jotta oma hormonitoimintasi pääsee käynnistymään tasapainoisemmin ja virtaavammin – oireettomammin.

Näin valmennus etenee

1. Tervetuloa kurssille & syklisen naiseuden arvostaminen

Ensimmäisellä viikolla pääset avaamaan omaa naiseuttasi näkemään miksi naiseutta ei ole arvostettu. Tulet saamaan mullistavia työkaluja, miten arvostat itseäsi ja syklistä naiseuttasi.

2. Syklinen hormonitoimintasi: sukella kuukautiskiertoosi

Toisella viikolla saat lisää ymmärrystä miksi kuukautiskierto oireilee, sekä miten pystyt tasapainottamaan oireitasi luonnollisesti.

3. Ravitseva ravinto

Kolmannella viikolla sukellamme hormonitoimintaa ja kuukautiskiertoa hellivän ruokailun & reseptiikan pariin.

4. Stressi ja hormonitoiminta

Tällä viikolla opit, miten stressi vaikuttaa kuukautiskiertoon ja hermostoon. Opit keinoja kuinka voit purkaa ylivirittyneisyyttä & kireää kehoa arjessa.

5. Sisäinen työskentely

Viides viikko käsittelee feminiini- ja maskuliinienergioita. Näitä tarkastelemalla voit ymmärtää syvemmin kehoasi, itseäsi, hermostoasi ja keventää stressitaakkaasi.

6. Maksan ja suoliston hyvinvointi

Kuudennella viikolla saat tietoa työkaluista, miten tuet kehoasi ja etenkin maksan ja suoliston hyvinvointia. Kerron myös hormonitoimintaa tukevista lisäravinteista.

7. Liikunta kuukautiskiertoa ja syklistä naiseutta kunnioittaen

Tällä viikolla keskitymme siihen, miten liikut syklistä naiseutta ja kiertoa kunnioittaen. Saat harjoituksia mm. kireän lantion vapauttamiseen.

Täsmäohjeet & bonusmateriaalit

Viikoittain avautuvien aiheiden lisäksi sinulla on koko ajan auki täsmäohjeita ja muuta lisämateriaalia. Saat vinkkejä ja harjoituksia mm. siihen miten hyödynnät kurssia PCOS:n kanssa, aknen kanssa, imetyksen aikana, esivaihdevuosien aikana. Lisäksi saat kirjaston oivalluttaviia mini-podcast -jaksoja ja laajasti erilaisia kehollisia harjoituksia.

Koko paketin arvo yksilövalmennuksessa olisi 1500€, mutta nyt saat kaiken tämän tiedon ja taidon vain murto-osalla tuosta hinnasta. ❤️ Älä ohita tätä tilaisuutta.

Jälki-ilmoittautumiset ovat voimassa vielä tämän viikon.

Pohdituttaako sinua?

Jos pohdit, onko minusta tähän, niin voin sanoa, että sinusta on tähän Nainen! Suuri hormonitoiminta kaipaa loppupeleissä pieniä asioita, huomiota, ymmärrystä ja aikaa tasapainottuakseen. Ennen kaikkea sinua ja ymmärrystäsi, sillä valitettavan usein me itse olemme se, joka vahvistaa kehomme oireita.

Enkä syytä sinua, vaan olen itsekin ja sadat asiakkaani eläneet vasten omaa viisasta naiskehoa. Suoritettu elämää, treenattu liikaa, syöty liian vähän, laiminlyöty omia tarpeita ja yksinkertaisesti emme ole ymmärtäneet kuinka valtavasti kuukautiskierto ja hormonaalinen sykli vaikuttaa meihin ja kuinka massiivisesti me voidaan siihen itse vaikuttaa.

”Lupaan sinulle käsi sydämelläni, että tulen ohjaamaan ja opettamaan sinua lempeästi. En pyydä sinua suorittamaan tai muuttamaan koko elämää kerralla, koska se ei auta sinua. Vaan tulen näyttämään sinulle, että vähempikin riittää. Pienillä teoilla ja asioilla on sinulle suuri merkitys. ”

Valmentajasi mukana matkallasi

Olen Anastasia Divin (ent.Jennika Salmela), syklisen naiseuden valmentaja ja hormonitoiminnan asiantuntija. Olen äiti kolmelle rakkaalle pojalle. Olen myös sairaanhoitaja, Nordic Labsin ammattilainen, Dutchtestin kouluttaja ja Int Health Coach.

Olen opiskellut naisten hormonitoimintaa ja syklisen naiseuden mukaan elämistä jo 10 vuoden ajan alkuun itseä varten ja nyt yli 4 vuoden ajan naisia auttaen. Toimin myös puhujana ja kouluttajana edellä mainittujen aiheiden tiimoilta. Olen auttanut jo yli 2000 naista tasapainottamaan hormonitoimintaansa, kuukautisterveyttään ja hedelmällisyyttä täysin luonnollisin keinoin. Ja saanut kunnian olla naisten matkalla mukana, kun he ovat avautuneet sinussa jo nyt luonnollisesti olevalle sykliselle nautinnolliselle naiseudelle.

10 vuotta sitten kamppailin hedelmällisyyshaasteiden ja oman naiseuden kanssa vuosia. Sen vuoksi, että hormonitoimintani oli todella suuressa epätasapainossa ja kehoni todella jumissa suorittamisesta, uupumuksesta, kontrollista ja syömishäiriöstä. Lopetin ehkäisypillereiden syömisen vuonna 2013 ja kuukautisia ei kuulunut vuoteen. En osannut ihmetellä tätä silloin, mutta hätä alkoi hiipiä vuoden jälkeen, koska toive lapsesta oli suuri. Sain OYS:ssa lääkäriltä PCOS diagnoosin ja sanat, että lasten saaminen voi olla hankalaa tai mahdottomuus ilman lääketiedettä.

Tästä alkoi matkani kohti syklistä naiseutta ja esikoisen saamista. Lääkäri määräsi hormoneihin reseptejä, joita kokeilin useita, mutta mitkään lääkkeet eivät tuottaneet tulosta. Ei hormonipillerit tai piikit. Kehoni ei vastannut mihinkään. Epätoivo ja pettymys olivat todella suuret, naisellisuus hukassa ja itseluottamus pois. Hoidot tauotettiin tahdostani ja olin alkanut perehtyä luonnolliseen kehoni tukemiseen enemmän.

Tein muutoksia elämäntapoihini. Vähensin intensiivistä salitreeniä, paransin ruokavalioni sisältöä ja ennen kaikkea aloitin matkan itseeni – kuinka kohtelen itseäni naisena? Aloin kuuntelemaan kehoani. Muutosten ja keho-yhteyden vahvistumisen jälkeen palasimme hoitoihin ja ensimmäisestä hoitokierroksesta esikoisemme sai alkunsa ja hän syntyi 2016.

Kaksi seuraavaa poikaani on saanut alkunsa todella helposti – ilman hoitoja.

Omat kokemukseni hormonitoiminnan häiriöistä, hukassa olleesta naiseudesta ja lapsettomuudesta saivat minussa aikaan halun auttaa muita naisia, jotka ovat samojen haasteiden äärellä. Haluan auttaa sinua saamaan tasapainoisen kuukautiskierron, virtaavan ja nautinnollisen naiseuden, hyvinvoivan lantion ja kukoistavan hedelmällisyyden luonnollisesti. Haluan auttaa sinua tukemaan kehoasi, jotta saat nauttia hyvinvoinnistasi sekä naiseudestasi. Sinulla on oikeus voida hyvin – aina.

Autan sinua kukoistamaan, löytämään tasapainon ja naisellisuuden arkeesi! Sinun kehosi pystyy mihin vain, kun uskallat sanoa itsellesi kyllä ja haluat tukea itseäsi.

Olen täällä sinua varten Sisko.

Rakkaudella, Anastasia Divin (ent, Jennika Salmela)

Tässä nopea yhteenveto, mitä tulet saamaan

Valmennus alkaa seuraavan kerran tammikuussa 2024.

  • Kesto 8 viikkoa ja materiaalit ovat sinulla käytettävissä koko valmennuksen ajan + 2kk sen päättymisen jälkeen.
  • Saat laajan materiaalipankin suljetulla kurssialustallamme, jonne uudet teemat avautuvat portaittain. Näin saat keskittyä rauhassa yhteen kokonaisuuteen ja tuntea, ettei sinun tarvitse suorittaa.
  • Yhteensä 3 online-tapaamista yhdessä ryhmän kanssa
  • BONUS: 18 kpl oivalluttavia mini-podcasteja
  • Minun tukeni suljetussa keskusteluryhmässämme koko valmennuksen ajan

Tämä on rakkaudellisin teko itsellesi aikoihin. Lupaan sen! ❤

Jälki-ilmoittautumiset ovat voimassa vielä tämän viikon.

Voit maksaa kortti- ja verkkopankkimaksulla, mobiilimaksulla tai lasku- ja osamaksulla.

TÄSSÄ VIELÄ UPEITA PALAUTTEITA AVAUTUMINEN NAISEUDELLESI -VERKKOVALMENNUKSESTA:

”Olen syönyt maksimimäärät kipulääkkeitä kuukautisiini ja jo kuukausi valmennuksen jälkeen sain jättää kipulääkkeet lähes kokonaan pois! Isoin asia joka tähän vaikutti varmasti oli ymmärrys itsestäni.” Nainen, 29 vuotta

” Avautuminen Naiseudellesi -kurssi on ollut aivan ihana.💕 Olen oppinut ja oivaltanut monia asioita. Erityisesti suhtautuminen itseen on ollut keskeisenä osana kurssin antia. Olen tämän myötä alkanut suhtautua itseeni lempeämmin, armollisemmin ja hyväksyvämmin. Arvostan enemmän itseäni kuin aiemmin ja kosketan itseäni rakkaudella (entisen lähes inhon sijaan). Olen oppinut myös suhtautumaan asioihin rauhallisemmin, sallivammin. En vaadi enää itseäni heti muuttumaan ja muuttamaan asioita/elämää vaan etenen pikkuhiljaa.” Kirsi, AN-kurssilainen

”Olen erittäin kiitollinen, että löysin tieni kurssillesi. Kohta 3 kk takana ilman pillereitä, ja olo alkaa muistuttaa sitä kun olin vielä 16-vuotias. Ja siis pelkästään hyvällä tavalla. Sain keväällä esivaihdevuodet-diagnoosin ja hieman hämmennyin, kun ikää vasta 35v. Nyt niistä oireista ei ole enää kuin pikkurippeet jäljellä. Kiitos sun instatilin ja valmennuksen. 🥰” PiaAN-kurssilainen

”Olen nauttinut tästä valmennuksesta enemmän kuin mistään muusta valmennuksesta tähän asti. Olen oppinut paljon uutta. Vaikka jokin aineisto oli hieman tuttua, niin olen oppinut enemmänkin itsestäni ja olen ikuisesti kiitollinen sinulle siitä! ❤ Aiemmin puuttuvat kuukautiset tulivat nyt täysin kivuttomasti! Uskallan luottaa kehooni nyt aivan eri tavalla kuin koskaan aiemmin.” Nainen, AN -kurssilainen

Tervetuloa mukaan matkallesi! Olen todella kiitollinen siitä, että saan auttaa sinua.

Lempein terkuin, Jennika Salmela

Naisten hormonitoiminnan asiantuntija & Syklisen naiseuden valmentaja

Usein kysytyt kysymykset:

Valitettavasti osamaksuvaihtoehtoa ei ole käytössä.

Ei tarvitse jos ei tahdo, vaan saa vain kuunnella. Jokaisessa niissä on pieni teema jota käydään läpi yhdessä ja vastaan teidän henkilökohtaisiin kysymyksiin, joita saatte esittää minulle ennen tapaamisia. 

Kyllä, ehdottomasti! Täällä saat työkaluja koko naiseutesi ja hyvinvointisi tukemiseen sekä uutena osiona on kuinka yhdistyä sykliseen luontoon vaikkei olisi omia hormonisyklejä. Jos suunnittelet ehkäisystä luopumista, sille on oma pieni osio myös kuinka hyödyntää valmennusta ja mikä silloin on erityisen tärkeää.

Kyllä, todella hyvin. Valmennus sopii kaikkien hormonaalisten diagnoosien kanssa. Endon kanssa erityisen tärkeää on tukea estrogeenin poistumista, tulehduksen minimoimista  ja siihen saat paljon hyviä työkaluja valmennuksessa.

Kaikista tapaamisista tulee tallenne kurssialustalle, joten voit katsoa ne jälkikäteen..

Kyllä, kaksi viimeistä online-tapaamista on Q&A-tyyppisiä ja pääset esittämään omat kysymykset minulle lomakkeen kautta, jonka lähetän ennen tapaamisia sähköpostiisi.

Kyllä, suljettu FB-ryhmä vain meidän käyttöön ja Jennika käy kommentoimassa sielläkin toisinaan.

Ei haittaa, sillä kaikki työkalut ovat luonnollisia ja sopivat yhteen lääkkeiden kanssa.

Kyllä, valmennuksesta löytyy myös pieni oma osio kuinka hyödyntää materiaaleja tässä elämäsyklissä.

Ah, ehdottomasti! Silloin on mielettömän hedelmällinen aika tutustua omaan naiseuteen ja ennen kaikkea tukea upeuttasi koko prosessissa.

Ehdottomasti, tulet oppimaan itsestäsi ja naiseudestasi valtavasti tällä matkalla!

Kyllä, kilpirauhasen toimintahäiriöiden takana voi olla usein kierron ja syklisen naiseuden ohittamista, stressiä, liian niukkaa syömistä ja näihin saa työkaluja täällä + valmennuksessa on pieni osio, mikä kilpparin kanssa tärkeää huomioida omalla matkallasi.