fbpx

Kuukautisten ei kuulu olla kärsimys, rasite tai taakka

5 keinoa miten tuet oireilevaa kuukautiskiertoasi ja elinvoimaista naiseuttasi

Lataa maksuton kuukautisopas tästä!

Mihin sähköpostiin voin lähettää oppaan?

Kun lataat maksuttoman minikurssin minulta, hyväksyt tietosuojaselosteeni ja liityt samalla sähköpostilistalleni. Pääset listalta pois koska tahansa.

Hei ihana,

Kaipaatko tukea kuukautistesi kanssa? Tässä maksuttomassa kuukautisoppaassa haluan jakaa sinulle 5 tärkeää asiaa, jotka vaikuttavat meidän kuukautisterveyteen, vuotoon sekä olotilaasi eri kuukautiskierron vaiheissa. Haluan antaa sinulle keinoja tukea kiertoasi, sillä kuukautisten ei kuulu olla sinulle kärsimys, rasite, taakka tai asia, jonka haluaisit olevan pois elämästäsi. 

Usein tapaan naisia, jotka ovat kuulleet etteivät voi tehdä erilaisille oireille mitään, mutta minä olen auttanut jo tuhansia naisia tasapainottamaan omaa kuukautiskiertoaan & hormonitoimintaa täysin luonnollisesti. 

Haluankin tämän oppaan avulla lisätä sinulle keinoja ja tietoisuutta siitä, kuinka sinä voit tukea kiertoasi tasapainottumaan ja ennen kaikkea nauttimaan tätä kautta enemmän naiseudestasi.

Tyypillisimpiä oireita kuukautiskierrossa ovat kivut, runsas vuoto, puuttuva vuoto, niukka vuoto, PMS/PMDD-oireet, masentuneisuus, turvotus, tiputteluvuoto ennen varsinaista vuotoa, itkuisuus tai sinulla on voinut muuttua kuukautisvuotosi väri/laatu viime aikoina. Nämä oireet eivät kuulu kuukautiskiertoon, vaan sinulla on täysi mahdollisuus tukea olotilaasi ja kiertoasi tasapainottumaan.

Tervetuloa upealle matkalle!

Lempein terkuin, Jennika Salmela

BalanceCoaching

Naisten hormonitoiminnan asiantuntija