fbpx

5 osainen Syklinen naiseus ja kuukautiskierto -minikurssi:

Näin tunnistat, mitä kuukautiskiertosi haluaa kertoa sinulle


Kuukautiskiertosi on kuin vuodenajat, ja jokaisella vuodenajalla oma tehtävänsä naiseudessasi. Tällä minikurssilla opit syklisen kuukautiskierron eri vaiheet, miten ne vaikuttavat naiseuteesi ja mitä ne haluavat kertoa sinulle.

Kun lataat maksuttoman minikurssin minulta, hyväksyt tietosuojaselosteeni ja liityt samalla sähköpostilistalleni. Pääset listalta pois koska tahansa.

Kuukautiskierto on asia, josta ei oikeastaan koskaan puhuta. Sitä on peitelty, vähätelty ja kerrottu, ettei oireille voi tehdä mitään.

Se on uskomatonta, sillä kuukautiset vaikuttavat meissä naisissa ihan kaikkeen: ihoon, hiuksiin, tunteisiin, mielialaan, energiaan, seksuaaliseen halukkuuteen, parinvalintaan, painoon, luustoon, sydämeen, verisuoniin ja siihen miltä meistä tuntuu omassa kehossamme. Kuukautiset ovat osa suurta luomisvoimaasi, joka mahdollistaa mm. lapsen kasvattamisen sisälläsi ja luovuutesi virtaamisen. 

Kukaan ei ole kertonut, että voit itse vaikuttaa kuukautisiisi, mutta sinä nainen TODELLAKIN voit vaikuttaa kuukautisiisi valtavasti itse.

Kaikki se mikä sisältäsi syntyy, on sinun ja tiedän tämän siitä, että olen auttanut jo tuhansia naisia tasapainottamaan omaa kuukautiskiertoaan & hormonitoimintaa täysin luonnollisesti.

Tätä vähän puhuttua tietoa haluan jakaa kanssasi maksuttomalla “Syklinen naiseus ja kuukautiskierto” -minikurssilla.

Tällä upealla minikurssilla:

🩸 opit miten eri kuukautiskierron syklit vaikuttavat sinuun

🩸 opit miten kuunnella kehosi viestejä sinulle ja mitä nämä viestit tarkoittavat

🩸 ymmärrät paremmin, millainen kiertoosi liittyvä tarina on ja kuinka sen avulla voit muuttaa suhtautumistasi omiin kuukautisiin

🩸 ymmärrät paremmin, mitä meidän kehossamme tapahtuu ja miten sinä voit muuttaa kuukautiset voimavaraksesi

Kuukautiset ovat maailman luonnollisin asia, joita ei pidä hävetä. Niiden ei tarvitse olla taakka, rasite tai inhottava aika kuukaudessasi.

Olen varma, että tulet oppimaan paljon ja saamaan valtavasti oivalluksia kurssillani.

Lataa minikurssi itsellesi tältä sivulta. Saat sähköpostiisi 5-osaisen minikurssin videot muutaman minuutin sisällä.

Rakkaudella,

Jennika Salmela

Syklisen naiseuden valmentaja