fbpx

Syklinen naiseus & kuukautiskierto -minikurssi

Tältä sivulta löydät ”Syklinen naiseus & kuukautiskierto” -minikurssin videot. Oivaltavia hetkiä minikurssin parissa!

Osa 1: Tervetuloa kurssille & vuotovaihe

Kiitos, että tulit mukaan tälle kurssille. Tässä ensimmäisessä osassa johdatan sinut upean kuukautiskierron maailmaan. Lisäksi tutustumme kierron ensimmäiseen vaiheeseen, eli vuotovaiheeseen, joka kuvastaa vuodenajoissa talvea.

Osa 2: Follikulaarivaihe

Toisessa osassa sukellamme follikulaarivaiheeseen, joka on kierron vuodenajoissa kevät. Tämä on kasvun ja uuden luomisen aikaa. Opit mitä tämän vaiheen aikana tapahtuu ja mitä se kertoo sinulle.

Osa 3: Ovulaatiovaihe

Minikurssin kolmannessa osassa tutustumme ovulaatiovaiheeseen, joka kuvastaa vuodenaikana kesää. Tämä aika on hehkua, se on hedelmällisyyttä, se on nautintoa, elinvoimaa, kukoistusta. Opit mitä tänä herkkänä aikana tapahtuu, ja miksi tämä aika voi olla sinun parasta aikaasi.

Osa 4: Luteaalivaihe

Neljännessä osassa liikumme luteaalivaiheessa, joka on ovulaatiovaiheen jälkeinen vaihe. Vuodenajoissa tämä on syksy. Opit mitä tämän vaiheen aikana tapahtuu ja mitä se kertoo sinulle.

Osa 5: Yhteenveto

Iso kiitos, että olet ollut mukana tällä minikurssilla! Toivon että olet saanut tästä paljon itsellesi ja olet päässyt oivaltamaan miten upeat kuukautiset voivat olla. Tämä viimeinen jakso toimii kertauksena, koska siinä vedän vielä tämän minikurssin teemat tiiviisti yhteen.

Haluatko hypätä upeaan kuukautiskierron maailmaan ja oppia lisää syklisestä naiseudestasi?

Avautuminen naiseudellesi -hormonitoiminnan verkkovalmennus on mullistanut jo satojen naisten elämän. ❤️

Tämän 8 viikon matkan aikana opit valtavasti hormonaalisesta syklistäsi, josta kuukautisvuotosi on lopputulema. Tulet saamaan tärkeitä elämän mittaisia työkaluja naiseutesi ja kuukautiskiertosi tukemiseen.

Lue lisää valmennuksesta klikkaamalla alta.