fbpx

Maksuton 5 päivän syventyminen sykliseen kuukautiskiertoon ja naiseuteen ma 15.1. - pe 19.1.

pv
h
min
sek

5 päivän syventyminen sykliseen kuukautiskiertoon ja naiseuteen:

Näin tunnistat, mitä kuukautiskiertosi haluaa kertoa sinulle


Tervetuloa oppimaan kuukautiskierrosta, sen luonnollisesta tukemisesta, syklisestä naiseudesta ja naiseutesi elinvoiman lisäämisestä. Tämän upean ja avaavan 5 päivän aikana opit syklisen kuukautiskierron eri vaiheet, miten ne vaikuttavat naiseuteesi ja mitä ne haluavat kertoa sinulle.

Tämä ilmainen 5 päivän syventyminen järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä ma 15.1. – pe 19.1. Ilmoittaudu mukaan liittymällä ryhmään:

Kuukautiskierto on asia, josta ei oikeastaan koskaan puhuta. Sitä on peitelty, vähätelty ja kerrottu, ettei oireille voi tehdä mitään.

Se on uskomatonta, sillä kuukautiset vaikuttavat meissä naisissa ihan kaikkeen: ihoon, hiuksiin, tunteisiin, mielialaan, energiaan, seksuaaliseen halukkuuteen, parinvalintaan, painoon, luustoon, sydämeen, verisuoniin ja siihen miltä meistä tuntuu omassa kehossamme. Kuukautiset ovat osa suurta luomisvoimaasi, joka mahdollistaa mm. lapsen kasvattamisen sisälläsi ja luovuutesi virtaamisen. 

Kukaan ei ole kertonut, että voit itse vaikuttaa kuukautisiisi, mutta sinä nainen TODELLAKIN voit vaikuttaa kuukautisiisi valtavasti itse.

Kaikki se mikä sisältäsi syntyy, on sinun ja tiedän tämän siitä, että olen auttanut jo tuhansia naisia tasapainottamaan omaa kuukautiskiertoaan & hormonitoimintaa täysin luonnollisesti.

Tätä vähän puhuttua tietoa haluan jakaa kanssasi maksuttomassa 5 päivän syventymisessämme sykliseen kuukautiskiertoon ja naiseuteen ma 15.1. – pe 19.1.

Tämän 5 päivän aikana:

🩸 opit miten eri kuukautiskierron syklit vaikuttavat sinuun

🩸 opit miten kuunnella kehosi viestejä sinulle ja mitä nämä viestit tarkoittavat

🩸 ymmärrät paremmin, millainen kiertoosi liittyvä tarina on ja kuinka sen avulla voit muuttaa suhtautumistasi omiin kuukautisiin

🩸 ymmärrät paremmin, mitä meidän kehossamme tapahtuu ja miten sinä voit muuttaa kuukautiset voimavaraksesi

Kuukautiset ovat maailman luonnollisin asia, joita ei pidä hävetä. Niiden ei tarvitse olla taakka, rasite tai inhottava aika kuukaudessasi.

Olen varma, että tulet oppimaan paljon ja saamaan valtavasti oivalluksia tämän 5 päivän syventymisen aikana. ❤️

Tule mukaan maksutta liittymällä suljettuun Facebook-ryhmäämme. Aloitamme ma 15.1.

Kenelle tämä syventyminen on tarkoitettu?

🩸 Olet 18-45-vuotias nainen, ja haluat oppia kuukautiskierrostasi

🩸 Haluat oppia tukemaan kuukautiskiertoasi luonnollisin keinoin arjessa

🩸 Haluat oppia ymmärtämään itseäsi syklisenä naisena

🩸 Haluat vapautua kierron mukana tulevista matalan mielen jaksoista

🩸 Haluat vapautua kierron mukana tulevista oireista kuten alakulosta, PMS-oireista, migreenistä, mesentuneisuudesta, kivuista ym.

🩸 Haluat tukea vuotoasi normalisoitumaan

🩸 Haluat lisätä elinvoimaasi nautintoasi, luovuuttasi ja rakkautta elämässäsi.

🩸 Haluat yhdistyä naiseutesi luontoon ja päästä irti puskemisesta, suorittamisesta ja kehosi ohittamisesta

🩸 Haluat herätellä uinuvaa hormonitoimintasi henkiin

🩸 Haluat kokea sen tunteen, kuinka kaikki on sinulle mahdollista

Miten tämä 5 päiväinen etenee?

Saat joka päivä uudet videot uudella teemalla katsottavaksesi. Kaikki materiaalit ja sisällöt löytyvät suljetussa FB-ryhmässämme, jossa tapahtuma järjestetään.

Minä olen myös ryhmässä mukana auttamassa ja vastaamassa sinun kysymyksiisi. ❤️

Päivä 1: Vuotovaihe ja miksi se voi oireilla? 

Ensimmäisenä päivänä johdatan sinut upean kuukautiskierron maailmaan. Aloitamme tutustumalla kierron ensimmäiseen vaiheeseen, eli vuotovaiheeseen. Tulet ymmärtämään paremmin, mitkä asiat oireiden takana voivat olla.

Päivä 2: Follikulaarivaihe

Toisena päivänä sukellamme follikulaarivaiheeseen. Tämä on kasvun ja uuden luomisen aikaa. Opit millainen vaikutus tällä vaiheella on naiseuteesi ja kuinka voit tukea tätä vaihetta. 

Päivä 3: Ovulaatiovaihe

Kolmantena päivänä tutustumme ovulaatiovaiheeseen. Tämä aika on hehkua, se on hedelmällisyyttä, se on nautintoa, elinvoimaa, kukoistusta. Opit mitä tänä herkkänä aikana tapahtuu, ja opit myös tunnistamaan onko sinulla hormoneissa epätasapainoa tässä kierron vaiheessa.

Päivä 4: Luteaalivaihe

Neljäntenä päivänä liikumme luteaalivaiheessa. Opit mitä tämän eri vaiheen oireet kuten PMS, alakulo, masentuneisuus, migreeni yms. haluavat kertoa sinulle.

Päivä 5: Kohtuharjoitus, yhteenveto ja askeleet jatkoon

Viimeinen päivä toimii kertauksena, ja siinä kerrataan vielä mitä tämän 5 päivän aikana on opittu. Teemme myös yhdessä ihanan kohtuharjoituksen sekä kerron, miten sinun kannattaisi jatkaa tätä hienosti alkanutta matkaasi.

Tapahtuma alkaa ma 15.1. ja päättyy pe 19.1. Ilmoittaudu mukaan maksutta liittymällä Facebook-ryhmään alla olevasta painikkeesta: