fbpx

Naisten hormonitoiminnan kiertue 2023

Tee kuukautisista voimavarasi & löydä oma elinvoimainen naiseutesi

Kiertue järjestetään 13.5.-15.7.2023. 

Olen luvannut Suomen kaikille naisille, että tästä vuodesta 2023 tulee meidän naisten vuosi. Vuosi, joka muuttaa monien naisten & tyttöjen elämää. ❤️

Vuosi, joka muistetaan siitä, että mahdollisimman moni halukas nainen saa kokea sen, että omasta naiseudesta saa nauttia kaikilla osa-alueilla.

On aika saada naisten & tyttöjen keskuuteen tietoa kuukautiskierrosta, syklisestä naiseudesta ja meidän mielettömästä hormonitoiminnasta. Siitä, kuinka meillä on todella mahdollisuus vaikuttaa siihen luonnolliseen asiaan, kuukautiskiertoon, mikä tulee meidän sisältä. 

ON AIKA SUOMEN NAISTEN HORMONITOIMINNAN KIERTUEELLE!! 💖😍✨

Suomen kiertueella tulen kiertämään kahdeksan Suomen kaupunkia ja tulen kertomaan sinulle, siskollesi, ystävällesi, äidillesi, tädillesi ja kaikille halukkaille naisille MAKSUTTA, mitä meidän on hyvä tietää hormonitoiminnastamme ja kuukautiskierrostamme. Tottakai myös miehet ovat tervetulleita mukaan, koska heidän ymmärrys naiskehoa kohtaan on myös tärkeää. ❤️

Tulen kertomaan asioita, joita meidän olisi hyvä jo kuulla koulussa, kun hormonitoiminta käynnistyy ja alkaa kehittyä.

Suomen hormonitoiminnan kiertueella haluan antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää itseäsi kokonaisena naisena, haluan antaa sinulle työkaluja kuinka tuet täysin luonnollisesti jokapäiväisessä elämässäsi kuukautiskiertoasi sekä sitä kautta koko elinvoimaista naiseuttasi.

Tulen rikkomaan myyttejä, joita meidän maailma on pullollaan kuukautisiin liittyen ja näyttämään sinullekin kuinka voit rikkoa nämä kuukautismyytit omassa elämässäsi.

Sinun ei kuulu kärsiä erilaisista oireista kuukautisiin liittyen. Kuukautisten ei kuulu hallita elämääsi, saada sinua työkyvyttömäksi, masentuneeksi, lamaantuneeksi, vaan ne saavat olla osa sinua ja arkeasi - luonnollinen osa sinua. ❤️

Tulen kiertämään seuraavat kaupungit:

  • Oulu 13.5. (Madetojan Sali. Ovet klo 14.30 ja itse tapahtuma klo 15.00-16.30)

 

  • Jyväskylä 17.5. (JYO Martti Ahtisaari -sali. Ovet klo 17.00 ja itse tapahtuma 17.30-19.15. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Seinäjoki 25.5. (Kalevan Navetta Hugo-sali. Ovet klo 17  ja tapahtuma 17.30-19.30. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Turku 8.6. (Turun amk Lemminkäisen toimipiste, Lemminkäisenkatu 30 auditorio. Ovet klo 17 ja itse tapahtuma klo 17.30-19.30. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Rovaniemi 15.6. (SantaSport Tiera Auditorio. Ovet klo 17 ja itse tapahtuma klo 17.30 – 19.30. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Kuopio 21.6. (Kylpylähotelli Kunnonpaikka auditorio. Ovet klo 17 ja itse tapahtuma klo 17.30-19.30. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Helsinki 29.6. (Lasipalatsi Bio Rex. Ovet klo 17.00 ja itse tapahtuma klo 17.30-19.30. Sisältää 15 min. tauon)

 

  • Tampere 15.7. (Pääkirjasto Metso – Lehmus sali ovet klo 11.00 ja luento sekä äänirentoutus 11.30-15.00 sis. pienen tauon) 

 

KIERTUE ON PÄÄTTYNYT!

Haluaisinkin kysyä sinulta nyt, mihin kaupunkiin sinä olet tulossa kuulemaan ja todistamaan tätä naisten elämää muuttavaa kiertuetta?

Tarkemmat ajat ja paikat kaikkien kaupunkien osalta ilmoitetaan myöhemmin.

Olen saanut auttaa jo yli 2000 naista rikkomaan kuukautismyytit omassa elämässä, auttanut heitä elinvoimaiseen ja tasapainoiseen kuukautiskiertoon. Auttanut heitä ymmärtämään itseään enemmän sekä nostamaan elinvoimansa ja elämän nautinnon ihan seuraavalle tasolle. 

Tämä vuosi on sinulle nainen. Saat tuntea olevasi todella kykeneväinen omassa kehossasi ilman puskemista ja suorittamista. Vuosi, joka tuo sinulle aivan uudenlaisen ymmärrykseen itseesi naisena.

Tervetuloa mukaan naisten elämää mullistavaan Suomen naisten hormonitoiminnan kiertueelle. Olen todella kiitollinen, että saan jakaa tämä matkan kanssasi.

Kiitos naiset, että saan toteuttaa tämän teidän kanssanne.

Suurella rakkaudella, Jennika Salmela

BalanceCoaching

Naisten hormonitoiminnan asiantuntija

Mukana kiertueella