fbpx

Yksilövalmennus

Transformoiva matka

Upea matka kotiisi, naiseuteesi ja tasapainoosi.

Haluat sitoutua itseesi, katsoa itseäsi kokonaisvaltaisesti, niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla ja saada Jennikan 100% tuen, avun ja ammattitaidon sinun henkilökohtaiselle matkallesi. Silloin tämä valmennus on sinulle. Valmennus tulee tasapainottamaan hormonitoimintaasi ja kuukautiskiertoasi, mutta Naiset kutsuvat tätä kotiinpaluu matkaksi. Tiedät tämän jälkeen kuka todella olet ja kuinka tuet itseäsi eri tilanteissa.

Yksilövalmennus

Valmennus sisältää

Kokonaisvaltainen lähtötilanteen kartoitus

Valmennuksen aluksi tarkastellaan tilanteesi kokonaisuutena, huomioidaan elämäntapasi, tottumuksesi, oireesi, kuukautiset, taustasi ja muut tarvittavat tiedot.

Henkilökohtainen suunnitelma

Valmennuksessa luodaan sinulle henkilökohtaiset tavoitteet ja askelmat, joiden avulla pääset haluamaasi. Tarvittaessa henkilökohtaiset välitehtävät tapaamisten välillä, jotka tukevat muutostasi.

Minimisitoutuminen 4kk

Sinä, hormonitoimintasi ja muutokset kaipaavat aikaa, joten minimi sitoutuminen valmennukseen on 4kk:tta.

Täydellinen tukeni

Olen tukenasi koko matkallasi viikoittain. Valmennukseen kuuluu online-tapaamisia ja puheluita sekä mahdollisuus osallistua live-valmennuspäiviin.

Materiaalit

Valmennuksessa kaikki rakentuu täysin henkilökohtaisesti sinun tarpeisiisi. Saat henkilökohtaisen ohjeistuksen ravintoon, reseptejä, ruokavinkkejä, ohjeet ravintolisiin, kehollisia harjoituksia ja sisäistä työtäsi tukevia harjoituksia.

Pyydä tarjous

Keskustellaan yksilövalmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika