fbpx

Yksilövalmennus

Transformoiva matka

Upea matka kotiisi, naiseuteesi ja tasapainoosi.

Haluat sitoutua itseesi, katsoa itseäsi kokonaisvaltaisesti, niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla ja saada Anastasian tai Jenni-valmentajan 100% tuen, avun ja ammattitaidon sinun henkilökohtaiselle matkallesi. Silloin tämä valmennus on sinulle. Valmennus tulee tasapainottamaan hormonitoimintaasi ja kuukautiskiertoasi, avaamaan ovet nautinnolliseen, virtaavaan ja elinvoimaiseen naiseuteen. Naiset kutsuvat tätä kotiinpaluu matkaksi. Tiedät tämän jälkeen kuka todella olet, mitä kehosi, naiseutesi ja upea kokonaisuutesi kaipaa. Ymmärrät itseäsi syvästi ja kuinka tuet syklistä naiseuttasi eri tilanteissa.

Yksilövalmennus

Valmennus sisältää

Kokonaisvaltainen lähtötilanteen kartoitus

Valmennuksen aluksi tarkastellaan tilanteesi kokonaisuutena, huomioidaan elämäntapasi, tottumuksesi, oireesi, kuukautiset, taustasi ja muut tarvittavat tiedot.

Henkilökohtainen suunnitelma

Valmennuksessa luodaan sinulle henkilökohtainen matka ja askelmat, joiden avulla pääset haluamaasi. Askelmat, jotka yksinkertaistavat elämääsi naisena, mutta transformoi sinua lempeästi ja pysyvästi.

Minimisitoutuminen 3kk

Sinä, hormonitoimintasi ja muutokset kaipaavat aikaa, joten minimi sitoutuminen valmennukseen on 4kk:tta.

Täydellinen tukeni

Olen tukenasi matkallasi viikoittain. Valmennukseen kuuluu online-tapaamisia ja puheluita sekä mahdollisuus osallistua live-valmennuspäiviin.

Materiaalit

Valmennuksessa kaikki rakentuu täysin henkilökohtaisesti sinun tarpeisiisi. Saat henkilökohtaisen ohjeistuksen ravintoon, reseptejä, ruokavinkkejä, ohjeet ravintolisiin, kehollisia harjoituksia ja sisäistä työtäsi tukevia harjoituksia.

Pyydä tarjous

Keskustellaan yksilövalmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Anastasia Divin