fbpx

Avautuminen Naiseudellesi - verkkovalmennus

Seuraava startti lokakuussa!

Verkkovalmennus

Avautuminen Naiseudellesi -verkkovalmennus on sinulle ovi upeaan naiseuden, kuukautiskierron ja hormonitoiminnan maailmaan. Valmennuksessa tulet oivaltamaan itsestäsi naisena, opit tukemaan syklistä kuukautiskiertoasi ja tasapainottamaan hormonitoimintaasi.

Seuraava startti lokakussa -23!

Verkkovalmennus

Valmennus sisältää

Kenelle valmennus sopii?

Kaikille naisille, kun haluat sukeltaa omaan sykliseen naiseuteesi ja oppia itsestäsi. Sinulla voi olla runsasta vuotoa, kipuja, puuttuva kierto, PCOS, endometrioosi, niukkavuoto, akne, haluat lopettaa hormonaalisen ehkäisyn, kiertosi on epäsäännöllinen, et välttämättä ovuloi, kärsit migreenistä, PMS-oireista, mielialanvaihteluista jne.

Mitä valmennus sisältää?

Oppeja ja tukikeinoja sykliseen naiseuteesi ja kuukautiskiertoosi: kuinka voit tukea oireilevaa kuukautiskiertoasi, ravintoa, stressinhallintaa, kuinka liikkua kiertoasi kunnioittaen, suoliston ja maksan hyvinvointi, naiseuttasi tukevia harjoituksia, reseptiikkaa, ravintolisillä ja luonnollisilla keinoilla kehosi tukeminen sekä valmentamista, kuinka kohtaat itseäsi naisena.

Online-tapaamisia

8 viikon valmennukseen kuuluu kolme online-tapaamista, jossa vastaan kysymyksiisi sekä autan matkallasi eteenpäin.

Materiaalit

Kokonaisvaltaiset materiaalit ovat käytettävissäsi 12 viikon ajan.

Kenelle valmennus ei sovi?

Sinulle, jos et halua tukea kehoasi luonnollisin keinoin, et usko itseesi himpun vertaakaan, et halua ymmärtää syklistä naiseuttasi.

Pyydä tarjous

Keskustellaan verkkovalmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika