fbpx
Sykliseen naiseuteen -verkkovalmennus:

Aloita matkasi luottamukseen, turvaan, harmoniaan, elinvoimaan ja virtaavaan naiseuteen itsesi kanssa

Valmennus on käynnissä ja mukaan voit hypätä milloin tahansa. Ensimmäiset materiaalit ovat jo auki. Ilmoittautumiset valmennukseen sulkeutuvat 30.7.!

Se mitä naiseus ja naisena oleminen on ollut sinulle tähän asti, voi olla vain pieni ripaus siitä mitä sinä todellisuudessa olet.

Syklinen naiseus on aivan valtavan kaunis, voimaannuttava, vahvistava, kuukautiskiertoa & hormonitoimintaa hellivä elämisen tyyli.

Se on elämäntapa, joka tuo sinut hyvin lähelle itseäsi. Näkemään sen kuka sinä todella olet. Tuntemaan sen, mitä kehosi todella kaipaa ja tarvitsee.

Tämä on elämäntapa, josta et halua enää luopua eikä sinun tarvitsekaan, koska se on jo nyt luontaisesti sinussa. Ja kulkee koko loppuelämän rinnallasi muokkaantuen eri elämänsyklien mukaan.

Naiseus ei ole elämistä samalla tavalla koko aikaa, vaan se on vaihtelevaa, virtaavaa, joustavaa ja antoisaa. Sen vuoksi valmennuksessa haluan avata sinulle hyvin kokonaisvaltaiset ovet omaan kotiisi, sillä nyt ei ole enää aika suorittaa ja pakottaa itseäsi. Nyt on aika nähdä, kuulla ja tuntea itsesi – eläväisenä ja muuntuvana syklisenä naisena.

Minun tehtävä ei ole sanoa sinulle, että tee näin ja noin, niin saat tasapainoisen kuukautiskierron ja hyvän olon itselle naisena. Se ei ole tehtäväni, vaan tehtäväni on tällä kotiin paluun matkalla olla auttamassa sinua avaamaan uusia ihania ovia kohti sinun syklistä naiseutta, joka on jo nyt sinussa. Tuoda sinulle ymmärrystä, auttaa sinua vapautumaan siitä suorittavasta ja samaa kaavaa menevää elämäntyylistä, joka kuluttaa kuukautiskiertoa ja hormonitoimintaa aivan valtavan paljon.

Haluan antaa sinulle sen syklisen naiseuden, joka on täysin luontaisesti sinussa. Naiseuden, jota ei ole annettu näkyväksi, mutta nyt on sen aika. ❤️

Syklinen naiseus on jokaiselle meille omanlainen matkansa ja sitä tämä valmennus kunnioittaa. Sinua yksilönä. Saat kulkea matkaa juuri omalla tavallasi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinä haluat aloittaa matkan kotiin. Minä en pakota sinua, vaan kuljen rinnallasi ja annan täydellisen tukeni.

Matkan kohti syklistä naiseutta, jossa yhdistyy kaikki tärkeimmät. Asiat, jotka tukevat sinun kuukautiskiertoasi tasapainottumaan, löytämään harmonisen syklinsä ja teemat, jotka auttaa sinua yhdistymään ja avautumaan tähän mielettömään ulottuvuuteen naisena.

Jos odotat valmennukselta tiukkoja ohjeita ja suorittavaa valmennustyyliä, silloin tämä ei ole sinulle. Sillä syklistä naiseutta, omaa hyvinvointia ja kuukautiskierron tukemista ei voi suorittaa.

Matkalla on tärkeintä, että haluat avata mielenkiinnolla tämän oven ja avartaa käsitystä naiseudesta sekä kuukautiskierrosta. Astua uudelle leikkikentälle elämässäsi ja vapauttaa omaa elinvoimaasi virtaamaan aivan uudella tavalla.

Syklinen naiseus ja kuukautiskierto ei ole jokin lokero, jota voi vain toteuttaa, vaan se on joka päivä tutkimusmatka itseesi, kehoosi ja siihen, kuinka sinä elät elämääsi.

Minä olen täällä auttamassa sinua avaamaan näitä upeita uusia ovia naiseuteesi. Sinun ei tarvitse missään vaiheessa selvitä, pärjätä tai kulkea yksin, vaan rinnallasi olen minä sekä naiset samassa tilanteessa kanssasi.

Tämä kaikki synnyttää pohjan virtaavalle, oireettomalle ja harmonisemmalle kuukautiskierrolle – Tervetuloa avautumaan aivan uudenlaiselle, mutta sinussa luontaisesti olevalle elämäntyylille.

Mitä tulet saamaan tästä valmennuksesta?

Kotiin sykliseen naiseuteen -valmennuksessa tulemme matkaamaan spesifisti kuukautiskiertoon, sen sykleihin ja luonnolliseen tukemiseen sekä oireiden minimoimiseen, mutta ennen kaikkea myös sinun suhteeseen oman naiseutesi kanssa.

Tulen jakamaan sinulle suurella intohimolla ja rakkaudella viisauteni kuinka sinä voit matkata luottamukseen, turvaan, harmoniaan, elinvoimaan ja virtaavaan naiseuteen itsesi kanssa.

Avaan sinulle oven tunnetyöskentelyyn, sillä omaan naiseuteen ja kuukautiskiertoon voi liittyä mm. paljon häpeää sekä pelkoa lähteä toteuttamaan tätä vapauttavaa elämäntyyliä.

Autan sinua arvostamaan itseäsi syvemmin ja löytämään arvostuksen itsestäsi – ei ulkopuolelta kuten töistä, statuksesta, ihmissuhteista.

Haluan auttaa sinut irti kontrollista ja suorittamisesta, sillä ne jarruttavat todella paljon hormonitoimintaa mutta myös sinua naisena nauttimasta itsestäsi ja elämästäsi.

Kotiin sykliseen naiseuteen tuo sinulle luottamuksen itseesi. Luottamuksen siihen, että kehosi on mielettömän uusiutuva, sinä saat antautua elämään elämäsi syklejä naiseuttasi kunnioittaen.

Autan sinut vapautumaan uskomuksista naiseuteen ja kuukautiskiertoon liittyen, jota naisena kannamme valtavasti menneisyyden naiseuden kuvan vuoksi.

Matkalla tulee vierailemaan myös upeita muita ammattilaisia, jotta sinä saat virrata vapaammin omaan sykliseen naiseuteen ja pudottaa kehosta ja mielestä kaiken sen, mikä ei sinua enää tässä hetkessä naisena palvele.

Tervetuloa matkalle omaan kotiisi syklisenä naisena. Matkaan, jossa olet turvassa, sinun ei tarvitse suorittaa, selviytyä ja saat tutkailla, tukea ja avautua itsellesi aivan uudella tavalla. Tavalla, josta et koskaan enää halua pois – sillä tällä matkalla astelet kotiin, joka on sinussa sisälläsi.

Kotiin, joka luo aivan valtavan elinvoimaisen, vapautuneen ja virtaavan pohjan kuukautiskierrollesi. Hyvästi oireileva kuukautiskierto, itseinho, naiseuden ala-arvostaminen, suorittaminen.

Tervetuloa elinvoimainen, nauttiva, itseä kunnioittava ja virtaava naiseus!

Valmennuksen sisältö

Matkamme pituus on 3kk:tta

Oman hormonitoiminnan tilan hahmottaminen oirekartoituksen avulla

2x kuukaudessa online-tapaaminen

Suljettu yhteisö Facebookissa, jossa pääset keskustelemaan muiden kanssasisarten kanssa

Live-tapaamisia

Vierailevia ammattilaisia

Minun tukeni matkallasi, joten et tule jäämään yksin missään vaiheessa

Kokonaisvaltainen kurssialusta täynnä huikeaa valmennussisältöä (materiaalit heti auki)

Kehollisia harjoituksia

✨ Hinta nyt 333 € (norm. 423 €) ✨ Tarjous voimassa 30.7. asti!

Maksuvaihtoehdot 1.erässä tai 2.erässä

Jos maksat kahdessa erässä maksat nyt 177 € (sis. alv) ja toisesta osasta (177 € sis. alv) lähetämme sinulle laskun kuukauden kuluttua.

Tarjous on päättynyt!

Valmennus on sinulle, kun

🤩 haluat tukea kuukautiskiertoasi oireettomammaksi

🤩 haluat oppia elämään syklistä naiseuttasi kunnioittaen

🤩 haluat päästää irti uskomuksista, joita naiseuteen ja kuukautiskiertoon liittyy

🤩 haluat oppia arvostamaan itseä syklisenä naisena

🤩 haluat luottaa itseesi ja tuntea naiseuttasi syvemmin

🤩 haluat vapautua suorittamisesta, kontrolloimisesta ja uupumuksen kierteistä

🤩 haluat vapauttaa itsesi elämään elinvoimaista naiseutta

🤩 haluat oppia ravitsemaan kehoasi kuukautiskiertoasi kunnioittaen

🤩 haluat tukea kuukautiskiertoasi luonnollisilla yrteillä ja ravintolisillä

🤩 haluat oppia liikkumaan kuukautiskiertoasi kunnioittaen

🤩 sinulla on PMS-oireita, runsasta vuotoa, puuttuva tai epäsäännöllinen kierto, tiputteluvuotoa, mielialanvaihteluita, migreeniä, PCOS, endometrioosi, niukkaa vuotoa, limaista vuotoa, suuria hyytymiä, haluat luopua hormonaalisesta ehkäisystä

Valmennus ei ole sinulle, jos

😢 et halua avautua luontaisesti sinussa olevalle syklisen naiseuden elämätyylille

😢 et halua katsoa tunteistasi, uskomuksiasi ja suhdetta itseesi

😢 et halua oppia tuntemaan tarpeitasi ja kunnioittamaan itseäsi naisena

😢 et halua muuttaa elämäntapojasi

😢 et ole valmis arvostamaan itseäsi

Usein kysytyt kysymykset:

Kyllä sopii todella hyvin. Olet päässyt pureutumaan jo aiheeseen hieman, mutta tässä valmennuksessa mennään syvemmälle myös sisäiseen työskentelyyn syklisen naiseuden kanssa. Tervetuloa syventämään omaa matkaa naisena.

Hormonaalisen ehkäisyn kanssa omat luontaiset hormonisyklit sulkeutuvat, koska useimmat hormonivalmisteista sulkevat aivojemme aivolisäkkeen. Mikäli toivot hormonaalisesta ehkäisystä luopumista sitä käsitellään myös valmennuksessa. Jos tahdot pysyä ehkäisyllä, mutta kuulet kutsun sukeltamaan syvemmin naiseuteesi ja sille avautumiselle – olet todella tervetullut. Lähes kaikkia valmennuksessa käsiteltäviä asioita voit hyödyntää myös hormonaalisen ehkäisyn kanssa paitsi tiettyjä ravintolisiä ja syklien huomiointia arjessasi.

Kyllä, kaikki valmennuksessa käsiteltävät asiat ovat luonnollisia ja eivät estä lääkkeiden käyttöä. Mikäli jokin asia askarruttaa valmennuksen aikana, voit siitä kysyä yhteisössämme Facebookissa.

Todella paljon. Nämä ovat aikoja, jolloin oman naiseuden tukeminen ja ravitseminen on todella tärkeää, joten tervetuloa mukaan. Tämä tulee antamaan sinulle uuteen elämän sykliin aivan valtavasti.

Minulla on raskautta toivoville naisille oma FertiWoman -valmennusryhmä, jossa paneudutaan juurikin erityisesti hedelmällisen naiseuden tukemiseen. Toki en voi sinua kieltää, jos kuulet kutsun tänne niin tervetuloa. ❤️

Tämä on elämäsi paras matka, jonka tulet investoimaan itseesi. Tällä matkalla saat koko loppu elämäksesi työkaluja ja tulet kävelemään kotiin itseesi. Siihen kuka sinä olet ja kiitokseksi kuukautiskiertosi tulee myös harmonisoitumaan, kun sanot itsellesi kyllä ja haluat avautua tälle mielettömän upealle uudelle syklille elämässäsi. Kukaan nainen, joka on tämän valmennuksen kulkenut läpi ei ole katunut hetkeäkään. Vaan he ovat sanoneet, että kaikkien kuuluisi saada kulkea tämä matka. Niin paljon he ovat nauttineet tästä.

Sydämellisesti tervetuloa valmennukseen! ❤️

Jos maksat kahdessa erässä maksat nyt 177 € (sis. alv) ja toisesta osasta (177 € sis. alv) lähetämme sinulle laskun kuukauden kuluttua.