fbpx

Feminine Source – retriitti naisyrittäjille

275,30 

3 varastossa

Tunnetko sen kutkutuksen lantiossasi, rintakehässäsi ja jopa kohdussasi asti, kun saat alkaa toteuttaa ja luoda missiotasi, elämäntehtävääsi ja palvelujasi muille?

Luoda tilasta, jossa saat hengittää, pehmentyä ja antaa kaiken syntyä täysin vapaasti – kun kaikki virtaa ilman, että jahtaat asioita, pähkäilet suuria strategioita, kontrolloit lopputulemaa ja voit vain antautua itsellesi.

 

Tämän äärelle tulemme elokuussa 7-9.8 Oulun Hailuodossa tapahtuvassa naisyrittäjien retriitissä. Retriitille on vain 8 paikkaa ja lisää tietoa löydät täältä: https://www.hennaperkkio.com/feminine-source

 

Tämä on viikonloppu, joka tulee resetoimaan luomisvoimasi, hellimään jokaista aistiasi ja tuomaan sinut takaisin naiseuden, feminiininergiasi ja oman luovuutesi ytimeen.

Tervetuloa yrittäjyytesi uuteen aikakauteen ihana.

 

Investointisi: 1222€+alv 24%

 

Sinulle tulee maksettavaksi nyt varausmaksu 222€ +alv 24% (275,30€), jonka maksamalla nyt vahvistat paikkasi retriitillä. Vara
Loppuosa 1-3 erässä laskulla ennen retriitin alkua. Loppuosan maksamisesta olemme yhteydessä sinuun henkilökohtaisesti.

Retriitti on verovähennyskelpoinen. 

 

Rakkaudella, Anastasia Divin & Henna Perkkiö

 

Mitä jos en pääsisikään paikalle varausmaksun maksettua?

Noudatamme seuraavaa sopimusehtoa upeassa retriitissämme:

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Varausmaksua ei palauteta. Jos jostain syystä et pääse osallistumaan, voit luovuttaa paikkasi jollekin toiselle. Maksamatta jäänyt lasku ei ole peruutus. Peruutuksista on ilmoitettava tapahtuman järjestäjälle kirjallisesti. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö. Ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesti maksettua varausmaksua ei palauteta peruutuksen syystä riippumatta.