fbpx

Naisten hormonitoiminnan kiertue 2023 päätösluento 🌸

7,00 

Tämän luennon avulla pääset todella upealle matkalle. Osaksi #naistenhormonitoiminnankiertue tta, jonka sain kunnian toteuttaa 10 viikon aikana 13.5-15.7. 8 eri kaupunkia, n. 1500 naista ja upeita kohtaamisia, syvää avautumista omalle naiseudelle ja oman kuukautiskierron ymmärtämistä sekä tukemista luonnollisin keinoin. 🩸

Tämän luennon jälkeen et ole enää sama nainen, lupaan sen.❤️ Pääset yhdistymään ja ymmärtämään sitä, mitä olet syvimmiltään ja luonnollisesti jo nyt. Saat mielettömän tärkeitä työkaluja kuukautiskiertosi luonnolliseen tukemiseen.

Palaute luennolta:

”Luento muutti elämääni. Aiemmin kuukautiset olivat tuskan turbulenssi ja luennon jälkeen muutin asennettani kuukautisiin sekä otin neuvojasi käyttöön – olo on kuin uudesti syntynyt. KIITOS ❤️”

Useat naiset sanoivat, että harmi, kun eivät tuoneet kaikkia mukana ja nyt sinulla on tämän videon avulla mahdollisuus päästä osaksi tähän kulttuuria muuttavaan tapahtumaan. Tervetuloa mukaan elämäsi uuteen sykliin. 😍

Suuri kunnia olla osa matkaasi ja kiitos, että haluat tutustua itseesi syvemmin. Siihen osaan naiseutta, joka on täysin luonnollisesti sinussa jo nyt.

Saa luennon ja luennon slidet käyttöösi 6kk:n ajaksi ostoksesi jälkeen.

Nainen, tervetuloa elämäsi tärkeimmälle matkalle!

Suurella rakkaudella ja intohimolla, Jennika Salmela
Syklisen naiseuden -valmentaja