fbpx

Sykliseen naiseuteen -verkkovalmennus (2 x osassa)

177,00 

Varasto loppu

Takaisin luonnolliseen yhteyteen naiseutesi kanssa. ❤️

Se mitä naiseus ja naisena oleminen on ollut sinulle tähän asti, voi olla vain pieni ripaus siitä mitä sinä todellisuudessa olet. Syklinen naiseus on aivan valtavan kaunis, voimaannuttava, vahvistava, kuukautiskiertoa & hormonitoimintaa hellivä elämisen tyyli.

Se on elämäntapa, joka tuo sinut hyvin lähelle itseäsi. Näkemään sen kuka sinä todella olet. Tuntemaan sen, mitä kehosi todella kaipaa ja tarvitsee.

Tämä on elämäntapa, josta et halua enää luopua eikä sinun tarvitsekaan, koska se on jo nyt luontaisesti sinussa. Ja kulkee koko loppuelämän rinnallasi muokkaantuen eri elämänsyklien mukaan.

Naiseus ei ole elämistä samalla tavalla koko aikaa, vaan se on vaihtelevaa, virtaavaa, joustavaa ja antoisaa. Sen vuoksi valmennuksessa haluan avata sinulle hyvin kokonaisvaltaiset ovet omaan kotiisi, sillä nyt ei ole enää aika suorittaa ja pakottaa itseäsi. Nyt on aika nähdä, kuulla ja tuntea itsesi – eläväisenä ja muuntuvana syklisenä naisena.

Minun tehtävä ei ole sanoa sinulle, että tee näin ja noin, niin saat tasapainoisen kuukautiskierron ja hyvän olon itselle naisena. Se ei ole tehtäväni, vaan tehtäväni on tällä kotiin paluun matkalla olla auttamassa sinua avaamaan uusia ihania ovia kohti sinun syklistä naiseutta, joka on jo nyt sinussa. Tuoda sinulle ymmärrystä, auttaa sinua vapautumaan siitä suorittavasta ja samaa kaavaa menevää elämäntyylistä, joka kuluttaa kuukautiskiertoa ja hormonitoimintaa aivan valtavan paljon.

 

Haluan antaa sinulle sen syklisen naiseuden, joka on täysin luontaisesti sinussa. Naiseuden, jota ei ole annettu näkyväksi, mutta nyt on sen aika.

Syklinen naiseus on jokaiselle meille omanlainen matkansa ja sitä tämä valmennus kunnioittaa. Sinua yksilönä. Saat kulkea matkaa juuri omalla tavallasi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinä haluat aloittaa matkan kotiin. Minä en pakota sinua, vaan kuljen rinnallasi ja annan täydellisen tukeni.

Matkan kohti syklistä naiseutta, jossa yhdistyy kaikki tärkeimmät. Asiat, jotka tukevat sinun kuukautiskiertoasi tasapainottumaan, löytämään harmonisen syklinsä ja teemat, jotka auttaa sinua yhdistymään ja avautumaan tähän mielettömään ulottuvuuteen naisena.

Jos odotat valmennukselta tiukkoja ohjeita ja suorittavaa valmennustyyliä, silloin tämä ei ole sinulle. Sillä syklistä naiseutta, omaa hyvinvointia ja kuukautiskierron tukemista ei voi suorittaa.

Matkalla on tärkeintä, että haluat avata mielenkiinnolla tämän oven ja avartaa käsitystä naiseudesta sekä kuukautiskierrosta. Astua uudelle leikkikentälle elämässäsi ja vapauttaa omaa elinvoimaasi virtaamaan aivan uudella tavalla.

Syklinen naiseus ja kuukautiskierto ei ole jokin lokero, jota voi vain toteuttaa, vaan se on joka päivä tutkimusmatka itseesi, kehoosi ja siihen, kuinka sinä elät elämääsi.

Minä olen täällä auttamassa sinua avaamaan näitä upeita uusia ovia naiseuteesi. Sinun ei tarvitse missään vaiheessa selvitä, pärjätä tai kulkea yksin, vaan rinnallasi olen minä sekä naiset samassa tilanteessa kanssasi.

Tämä kaikki synnyttää pohjan virtaavalle, oireettomalle ja harmonisemmalle kuukautiskierrolle – Tervetuloa avautumaan aivan uudenlaiselle, mutta sinussa luontaisesti olevalle elämäntyylille.

 

Mitä tulet saamaan?

Kotiin sykliseen naiseuteen -valmennuksessa tulemme matkaamaan spesifisti kuukautiskiertoon, sen sykleihin ja luonnolliseen tukemiseen sekä oireiden minimoimiseen, mutta ennen kaikkea myös sinun suhteeseen oman naiseutesi kanssa.

Tulen jakamaan sinulle suurella intohimolla ja rakkaudella viisauteni kuinka sinä voit matkata luottamukseen, turvaan, harmoniaan, elinvoimaan ja virtaavaan naiseuteen itsesi kanssa.

Avaan sinulle oven tunnetyöskentelyyn, sillä omaan naiseuteen ja kuukautiskiertoon voi liittyä mm. paljon häpeää sekä pelkoa lähteä toteuttamaan tätä vapauttavaa elämäntyyliä.

Autan sinua arvostamaan itseäsi syvemmin ja löytämään arvostuksen itsestäsi – ei ulkopuolelta kuten töistä, statuksesta, ihmissuhteista.

Haluan auttaa sinut irti kontrollista ja suorittamisesta, sillä ne jarruttavat todella paljon hormonitoimintaa mutta myös sinua naisena nauttimasta itsestäsi ja elämästäsi.

Kotiin sykliseen naiseuteen tuo sinulle luottamuksen itseesi. Luottamuksen siihen, että kehosi on mielettömän uusiutuva, sinä saat antautua elämään elämäsi syklejä naiseuttasi kunnioittaen.

Autan sinut vapautumaan uskomuksista naiseuteen ja kuukautiskiertoon liittyen, jota naisena kannamme valtavasti menneisyyden naiseuden kuvan vuoksi.

Matkalla tulee vierailemaan myös upeita muita ammattilaisia, jotta sinä saat virrata vapaammin omaan sykliseen naiseuteen ja pudottaa kehosta ja mielestä kaiken sen, mikä ei sinua enää tässä hetkessä naisena palvele.

Tervetuloa matkalle omaan kotiisi syklisenä naisena. Matkaan, jossa olet turvassa, sinun ei tarvitse suorittaa, selviytyä ja saat tutkailla, tukea ja avautua itsellesi aivan uudella tavalla. Tavalla, josta et koskaan enää halua pois – sillä tällä matkalla astelet kotiin, joka on sinussa sisälläsi.

Kotiin, joka luo aivan valtavan elinvoimaisen, vapautuneen ja virtaavan pohjan kuukautiskierrollesi. Hyvästi oireileva kuukautiskierto, itseinho, naiseuden ala-arvostaminen, suorittaminen. Tervetuloa elinvoimainen, nauttiva, itseä kunnioittava ja virtaava naiseus!

Ostaessasi tämän tuotteen, maksat Sykliseen naiseuteen -valmennuksen kahdessa osassa. Maksat nyt 177 € (sis. alv) ja toisesta osasta (177 € sis. alv) lähetämme sinulle laskun kuukauden kuluttua.

Lue lisää valmennuksesta täällä: https://www.balancecoaching.fi/sykliseen-naiseuteen/